Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

jolanka

Chcela som vam do toho trosku zasiahnut ale via to napisala presne schizofrenia je ochorenie,povacsinou dedicne,PP je porucha sposobena sresom,velkym narokom na seba samych.

damaxy

akoze len ty?Aj my.Ja ti poviem,ja som vdacná za to že som tým presla,lebo v tejto chorobe som dospela.Asi sa budeš čudovat ale je to tak.Velmi vela som pochopila a zmenila priority v živote.

tomas81

Ja ked som rozpraval kamosom,co je to PP,ze my je stale zle,na odpadnutie,tak nechapali co je to za choroba.a velmy ma stve ze sa nemozem bavit ako normalni chalani,co chodia na disky,a podobne.ja nemozem ist poriadne ani do obchodu,neze na disku.nieje to spravodlive,preco som to dostal prave ja,no preco

via

inak ked mi zacali depky a paniky,bala som sa ze tiez mam vsetky mozne poruchy bola som az hypochonder!damaxy vie uz som sa vyjadrovala o tom na inej teme.clovek v panike uz si namysla vsetko.to ma este viec likvidovalo,takze tomas nelam si nad tym hlavu.chcela som len sa vyjadrit k tej teme trava.

damaxy

tomas ja som nenapísala,že fajciš to by si už bol dalej ja len ze fakt to mohlo byt spustacom tie stavy po fajcení a nieco sa pokazilo.Ako na tejto stránke ked nieco blbo vyznie je to len zle napísané,my si tu nechceme a ani neublizujeme.Takze ak niečo vyznie zle nie je to úmysel,a vsetko si vysvetlíme dobre.Takže ak nieco je blbo je to nahodou.

tish

tomas, travu nechaj tak, mala som frajera, inak zdravy chalan, vypestoval si psychicku zavislost a za ten rok co som s nim bola uplne sa mu zmenila osobnost.