Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
no a dala som si cely vexin, nielen polku tak som zvedava ci uz zaspim ci zase budem cumakovat do stropu, ci sa mi bude snivat ze
tomas zbavís sa je to len stav a stav je prechodný,len môže trvat dlhsie.Mne sa to podarilo a tebe sa to tiež podarí,to chce len tréning a trpezlivost.
myslim ze najdolezitejsi je fakt, ze sa to da liecit akurat to chce aj volu a trpezlivost. ja uz neriesim preco ja, neviem na to odpoved.
via máš pravdu,stačí raz zažit ako stokrát počut.Preto som rada,že je toto forum,lebo tu su tie rady a výpovede prežité a odskúšané
nerad to vravim,ale aj mne ta choroba nieco dala,ale aj vela vzala,napriklad si nemozem najst dievca a to nie preto zeby som bol skaredy,holky so mnou normalne flirtuju,ale ja nemozem mat dievca,mam co robit sam so sebou.A ja som to tak nemyslel ze len ja mam tu chorobu,ze ju mate aj Vy,ale dal by som vsetko aby som sa jej zbavil
na PP trpi ovela viac ludi ako ludi ktori maju schizofreniu,len mam pocit ze sa o tom nejako mlci,vy nemate ten pocit??
ja som si kladla rovnake otazky,preco ja?ved to nikto nepochopi,atd.hanbila som sa za to i ked to nie je nasa vina jednoducho to mame tak ako ini ludia maju trebars cukrovku.ja to napriklad tajim pred rodicmi,lebo ked som mala pred rokmi depresiu velmi sa kvoli mne trapili a nevedeli ako mi pomoct.takze to radsej tajim aby sa netrapili,mam predsa vas a psychiatricku.myslim si ze aj ked niekomu opiseme panicky zachvat ani to nevie uplne pochopit lebo to nikdy nezazil,ja ked sa spätne pozeram asi by som to tiez nepochopila,ostatni nepoznaju ten pocit ake to je,v tom je to,takze radsej nikomu nic nehovorim aby si o mne nemyslel...jediny kto vie je moj priatel..a tiez to upne nechape..i ked sa snazi.
damaxy to si sa nepochvalila to vam gratulujem,preto tie kolace?
o jednom tusim matematickom geniovi a cely film je vlastne o tom, ze on ma schizofreniu a cely dej filmu sa dial iba v jeho hlave, udalosti, ludia...to k tej schizofrenii