Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
tomas ale zoloft zaberá po mesiaci,asi budeš musiet byt trpezlivý a ja sa pamatám ze po týzdni som bola na kontrole a po druhom týždni kedze nic ale horsie mi pridala aj na obed.Myslím,že tu musí byt spolupráca s lekárom a disciplína pacienta a dôvera k lekárovi.
tomas no po jednom fajčení to fakt nemohlo byt ja som myslela že to bolo viackrát alebo pravidelne.A zoloft si bral dlho lebo ja som tuto skupinu liekov mala 1,5 roka a magnezium ráno a večer a dost.Xanax som nebrala ,lebo benzodiazepíny som sa bála užívat tak som sa takto trochu vytrápila,ale je to het
na kazdemu pasuje ine,na prvy krat je problem sa trafit
preco ti to vymenila?ake problemy?
damaxy ja som to akosi tiez sama vycitila ze je to psychika,i ked som bola este tyzden predtym u neurologa kvoli tym bolestiam hlavy a zavratom,samozrejme ze nic nenasiel a tym mi to bolo hned jasne, len lutujem ze som nesla tiez hned psychiatricke,vedela som totiz ze mam zase depku,hovorila som si stale-ved ked budem mat viac casu,a teraz to lutujem,mozno by som sa bola vyhla tym panikam potom.no a o tyzden po neurologii som dostala ten prvy panicky zachvat.
nie jeden krat ti to urcite nevyvolalo,vies si predstavit kolko by tu bolo mladych ludi s PP.Ten hacik bude inde.
lebo som modra a bol to moj sen si blizsie k ludom,je to divne ale ja som po tom fakt tuzilaa ked zelena tak sudny patolok,takze toto je asi krajsie nie?