Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
väcsina z vas pise ze vam diagnostikovali PP az casom,lebo ste trebars trpeli inymi zdr.problemami.ja som sa po prvom panickom ataku tak strasne nalakala ze som hned rano utekala k psychiatricke,bola som si skoro ista ze je to psychickeho povodu,diagnostikovali mi to viac menej hned ten den.obdivujem tych ktori pisu ze takto sa trapili aj pol roka,bez toho aby vedeli co im vlastne je.ja som mala asi mesiac len bolesti hlavy a strasne zavraty az potom prisli ataky a uzkosti atd.a este nieco pred piatimi rokmi som sa liecila na depresiu-uspesne!chodila som vtedy aj na psychoterapiu,bolo nas viac v skupine,stravila som s tymito ludmi vela casu aj potom a priznam sa vtedy som o ziadnej panickej poruche nepocula.nikdy sme si totiz nepovedali konkretne co mame aku diagnozu.inak co sa tyka neziaducich ucinkov na lieky,ja mam skoro vsetky,ale nie naraz,raz jeden potom odoznie a potom mam iny ale casom to odoznie.
tuk,tvoj liek sposobuje ortostaticku hypotenziu co znamena,ze pri postaveni sa,posadenisa dochadza k poklesu krvneho tlaku,takze kludne tie tocky z nizkeho tlaku,pomaly vstavaj, pi vela tekutin,kavu.liek si nasad a na kontrole sa porad,ak to nebudes moct vydrzat zavolaj lekarke v pondelok a porad sa.
tomas my sme tu kazdy den a zacina sa kávou a co kto robi a ako sa má a potom celý den po kúskoch tu zatial babsky debatíme.
tuk ja by som zašla za psychiatrom a povedala o tom,nech skúsi niečo iné.Mali sme tu holku,ktorej bolo zle a taktiež sme to spolu vydiskutovali a lekárka jej to zmenila,takže si myslím,ked nie účinok a ak sa zhorsuje stav,zmena môže pomôct.
no vacsinou a z marisi to sa mi nezda
zasa na vas nestiham,ten hnusny pocitac,alebo ja pisem pomaly?