Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

damaxy

a tak pobuntošíš a uvar si k tomu cokoladku alebo mliecko s medom alebo caj alebo vsetko.Len ziadne trápenie a len pokoj

tomas81

A s tou travou mate pravdu,je to pliaga velkym P.Mal som kamosa,vedla mna byval.fajcil travu.asi mal z toho depky,nechodil von,len za PC sedel a asi pred troma mesiacmy spachal samovrazdu,dal krk na kolajnicu.Jeho brat my povedal ze normalne bol v izbe,odrazu povedal ze sa ide prejst a spravil toto.nikto nechape preco,nenechal ziadny odkaz,len tak odisiel

tish

jolanka nieee..to nespim patrilo k prispevku predtym, sa mi odoslalo kym som dopisala.
to ja viem ze ja este take 2 hodiny budem buntosit.

damaxy

tomás a nebolo by ti lahsie sa s tým s rodičmi podelit ,formu by sme mohli odskúšat aj tu.Lenže ja som rodič tiež takže by som mohla skúsit,ale ja som taký ústretový rodič a kamarát,akí sú vaši a druhá vec ja viem o čom to je ale mohli by sme aj kolektívne porozmýslat čo vy na to dievcatá?

tish

ja s tym tiez nasich nezatazujem, mamka to tiez tazko znasala ked mi to cele zacalo a celkom nechapala co sa so mnou deje, ocko uz absolutne nie. takze teraz len spomeniem lieky a nic viac.

via

damaxy ja sa priznam,ze ked som prvy krat citala toto forum,uz ked som mala PP,bola som sokovana,mala som pocit ze tie riadky a opisovanie panik,inych ludi, su moje vlastne riadky,mala som hrcu v krku,slzy v ociach,triasli sa mi ruky ale na druhej strane strasna ulava, ze nie som sama..a to mi velmi pomohlo,velmi ta obdivujem ze sa snazis dodat inym ludom silu.