Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
a tak pobuntošíš a uvar si k tomu cokoladku alebo mliecko s medom alebo caj alebo vsetko.Len ziadne trápenie a len pokoj
A s tou travou mate pravdu,je to pliaga velkym P.Mal som kamosa,vedla mna byval.fajcil travu.asi mal z toho depky,nechodil von,len za PC sedel a asi pred troma mesiacmy spachal samovrazdu,dal krk na kolajnicu.Jeho brat my povedal ze normalne bol v izbe,odrazu povedal ze sa ide prejst a spravil toto.nikto nechape preco,nenechal ziadny odkaz,len tak odisiel
jolanka nieee..to nespim patrilo k prispevku predtym, sa mi odoslalo kym som dopisala.
to ja viem ze ja este take 2 hodiny budem buntosit.
tomás a nebolo by ti lahsie sa s tým s rodičmi podelit ,formu by sme mohli odskúšat aj tu.Lenže ja som rodič tiež takže by som mohla skúsit,ale ja som taký ústretový rodič a kamarát,akí sú vaši a druhá vec ja viem o čom to je ale mohli by sme aj kolektívne porozmýslat čo vy na to dievcatá?
ja s tym tiez nasich nezatazujem, mamka to tiez tazko znasala ked mi to cele zacalo a celkom nechapala co sa so mnou deje, ocko uz absolutne nie. takze teraz len spomeniem lieky a nic viac.
damaxy ja sa priznam,ze ked som prvy krat citala toto forum,uz ked som mala PP,bola som sokovana,mala som pocit ze tie riadky a opisovanie panik,inych ludi, su moje vlastne riadky,mala som hrcu v krku,slzy v ociach,triasli sa mi ruky ale na druhej strane strasna ulava, ze nie som sama..a to mi velmi pomohlo,velmi ta obdivujem ze sa snazis dodat inym ludom silu.
tish ty si das liek a chces hned spat ,vsak to by si si musela dat anestetikum
velaxin tam malo byt
nespim