Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

tomas81

via-no ja tym trpim uz 4 roky,ale na zaciatky sa pametam,to bolo hrozne,na jedlo som nemohol ani mysliet,lebo hned ma naplo,behal som pol roka po vysetreniach,bledy a vychudnuty.ale teraz je to uz ine,akoby som si na to uz zvykol.a damaxy ma pravdu,musi sa to raz skoncit,bude dobre

tish

tomas ja som to urobila tak, ze som si sadla s mamkou a pekne jej vsetko vyklopila. ze mam depresiu a ze sa liecim u psychiatra. poplakali sme si, povedala mi ze ma lubi, ze to zvladneme a ze bude vsetko v poriadku.

tomas81

damaxy-moji rodicia su fajn,dalo by sa s nimy o tom porozpravat a aj si myslim ze mama nieco tusi,ale ja neviem,co im mam povedat,ze chodim na psychiatriu,beriem lieky a je my stale zle,ze my je na odpadnutie a ze my silno bije srdce??? ja neviem no

tish

mam pod vankusom schovaneho herriota, takze v pripade nudze si aspon pohladkam dusu krasnymi pribehmi, joooj keby sa mi chcelo nieco varit...ale nechce, hm.

damaxy

moji milí ja už idem buvat teším sa na vás som rada,že nás spojila PP,vidíte na čo môže byt aj dobrá.Prajem vám peknú debatu a potom príjemnú oddychujúcu noc a zajtra mám výrocie svadby a bude pekne ako vtedy.Takže dobrúúú noc a všetko zlé sa raz na dobré obráti a to je pravda pravdúca ako v rozprávke

via

tomas ja mam 27,PP mam kratucko asi len vyse mesiaca ale hned som isla k lekarovi,lieky mi zacali zaberat az po 3 a pol tyzdni,dovtedy som pezila hotove peklo,kazdy novy den bol pre mna utrpenim,nemohla som jest,potom mi umrela babka a zabil sa mi kamarat pri autonehode,bolo to strasne.