Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
tomas ako dlho sa vlastne liecis?
ja vam prajem tiez dobru nocku a hlavne dobre snicky lebo v poslednej dobe sa mi snivaju same negativne hluposti.
tomas ja som to urobila tak, ze som si sadla s mamkou a pekne jej vsetko vyklopila. ze mam depresiu a ze sa liecim u psychiatra. poplakali sme si, povedala mi ze ma lubi, ze to zvladneme a ze bude vsetko v poriadku.
tomás ja uz len zajtra
krasne snicky damaxy a blahozelam k vyrociu.
mam pod vankusom schovaneho herriota, takze v pripade nudze si aspon pohladkam dusu krasnymi pribehmi, joooj keby sa mi chcelo nieco varit...ale nechce, hm.
moji milí ja už idem buvat teším sa na vás som rada,že nás spojila PP,vidíte na čo môže byt aj dobrá.Prajem vám peknú debatu a potom príjemnú oddychujúcu noc a zajtra mám výrocie svadby a bude pekne ako vtedy.Takže dobrúúú noc a všetko zlé sa raz na dobré obráti a to je pravda pravdúca ako v rozprávke
tomas ja mam 27,PP mam kratucko asi len vyse mesiaca ale hned som isla k lekarovi,lieky mi zacali zaberat az po 3 a pol tyzdni,dovtedy som pezila hotove peklo,kazdy novy den bol pre mna utrpenim,nemohla som jest,potom mi umrela babka a zabil sa mi kamarat pri autonehode,bolo to strasne.