Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

tish

ahoj tomas, xanax aj neurol maju rovnaku ucinnu latku alprazolamum, len su to ini vyrobcovia. ja beriem xanax retard s pomalym uvolnovanim vecer a podla potreby neurol rano.

tuk

ahojte to som ja jolanka mas pravdu sposobuje ortostat.hypertenziu ten sulpirid berem kvoli somatoformnej poruche -hrca v hrdle presla po 2 mes.ale cil sa mi z neho toci ukrutne hlava

jolanka

dobre rano,vsetkym dufam ze ste spali ako deticky a ste pekne3 do ruzova vyspinkane a pripravene na krasny den.Damaxy tebe prajem aby si zazila este krajsi, vsak je vynimocny.

tomas81

ja som to povedal na zaciatku,pred styrmy rokmy,ale oni si myslia ze uz je ok,ale neni.ja mam 25,som z KE ty si odkial?? a co je to endogenna depresia???

via

aj po celu tu dobu beries lieky?lebo je dolezite aby si neporusil liecbu,PP sa musi liecit minimalne pol roka,cele styri roky si nepovedal nic doma?ja nemam skusenosti s liecbou PP,ale ked som sa liecila-mala som endogennu depresiu,liecila som sa asi styri mesiace brala som antidepresiva,potom som sa z toho dostala a sest rokov som bola ok.az doteraz.tema lieky by tiez nebola zla,preco niekomu zaberu preco inemu nie atd.kolko mas ty rokov?