Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

tomas81

tish-mne zase velmy pomaha slniecko,ked vydim ze je pekny den,tak normalne ozijem. ale teraz mam aj z toho depky ze sa skoncilo leto a blizi sa ta hnusna zaprsana jesen.ale dnes my je docela dobre,som velmy rad.no a stym zaujmom,to je aj moj problem.na vela veci ktore som mal rad som pozabudol.odkial si vlastne,ja som z KE

tish

tomas, mne magne pomaha, tebe mozno nie alebo si nemal ten pocit. ja som po nom pokojnejsia. depresia mi stale zacina tym, ze zle spim a postupne sa uz vezie prestavam jest, prestavam sa zaujimat o cokolvek, uzkost a strach, triaska a vnutorne chvenie, plac, samovrazedne napady a tak...ked mi to zacalo, dostala som sa do stadia, ze som uz ani z postele nevstavala.

tomas81

tish-ten magnezium som bral aj ja na zaciatku,ale to je podla mna iba mrhanie penazi.Cely tyzden som sa liecil na antybiotykach,som mal zapal hornych dychacich ciest a s tou chorobou sa stupla aj ta uzkost a dapresia.no dnes je to lepsie,na druhy tyzden ma cely tyzden poobednajsiu,tak uvydim co to bude.a ty ake mas priznaky depresie??

tish

tomas, mala som narocny tyzden v praci, tazke si pripadam strasne psychicky vycerpana, uplne akoby mi odmietal pracovat mozog, takze len tak sa povalujem, citam si, kuknem telku a pomalicky sa to upravuje. a ty sa ako citis?

tish

tomas ja mam problem hlavne s depresiou, popri tom mavam uzkostne stavy, preto ten neurol rano. a tiez beriem magneB6. to sa da kupit bez predpisu a sisi mi to odobrila.

tomas81

tish-ja momentalne beriem polku rano,a celu poobede,ale tu celu beriem len preto lebo musim chodit do prace,keby som nesiel do prace,tak by my stacila aj ta polka rano.ale chcem to znizit na tu polu,ale naraz to nejde.