Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
tish-mne zase velmy pomaha slniecko,ked vydim ze je pekny den,tak normalne ozijem. ale teraz mam aj z toho depky ze sa skoncilo leto a blizi sa ta hnusna zaprsana jesen.ale dnes my je docela dobre,som velmy rad.no a stym zaujmom,to je aj moj problem.na vela veci ktore som mal rad som pozabudol.odkial si vlastne,ja som z KE
tomas, mne magne pomaha, tebe mozno nie alebo si nemal ten pocit. ja som po nom pokojnejsia. depresia mi stale zacina tym, ze zle spim a postupne sa uz vezie prestavam jest, prestavam sa zaujimat o cokolvek, uzkost a strach, triaska a vnutorne chvenie, plac, samovrazedne napady a tak...ked mi to zacalo, dostala som sa do stadia, ze som uz ani z postele nevstavala.
tish-ten magnezium som bral aj ja na zaciatku,ale to je podla mna iba mrhanie penazi.Cely tyzden som sa liecil na antybiotykach,som mal zapal hornych dychacich ciest a s tou chorobou sa stupla aj ta uzkost a dapresia.no dnes je to lepsie,na druhy tyzden ma cely tyzden poobednajsiu,tak uvydim co to bude.a ty ake mas priznaky depresie??
tomas si na pokeci?
tomas, mala som narocny tyzden v praci, tazke si pripadam strasne psychicky vycerpana, uplne akoby mi odmietal pracovat mozog, takze len tak sa povalujem, citam si, kuknem telku a pomalicky sa to upravuje. a ty sa ako citis?
tomas ja mam problem hlavne s depresiou, popri tom mavam uzkostne stavy, preto ten neurol rano. a tiez beriem magneB6. to sa da kupit bez predpisu a sisi mi to odobrila.
ja mam neurol 0,5 mg, ale ked idem do prace dam si iba polku, tiez ma trosku utlmuje.