Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

damaxy

nebudete verit dnes dalšia návšteva,tí ludia akoby boli na retzi jeden odíde druhý príde.No čo mám robit ked im je u nás dobre?Tolko návštevy som nezažila,tish ty asi vieš.Jednu dobu som bola už z toho vyčerpaná.No vyzerá že to je tohto mesiaca posledná.Niečim sa musím potešit

damaxy

dostat aj obycajné biele tablety a ešte aj v kombinácii s vitamínom b6 volá sa to magne b6.to jednoduché je okolo80sk to druhé je drahšie.A v prípade rýchlejšieho ucinku mi bolo poradené rozpustit to obyčajné vo vode a vypit.Hlavna je tu vo všetkom trpezlivost a poslúchat svoje telo.Všetkého vela škodí aj práce aj oddychu aj radosti.Takže aj v tejto oblasti vedome kontrolovat zátaž s oddychom.Inak prechádzky sú teraz idealne.A poviem ti ako ja sa odreagujem.Sadnem si nehybne a pohodlne zatvorím oči zhlboka dýcham a sústredím sa na zvuky okolo a stále pravidelné dýchanie.Skús to niekde vonku na slniečku pri vode na lúke .A ked idem po meste prechádzam okolo ludí a počúvam utrzky rozhovorov a ton hlasu,to tiež sa pousmejem lebo minule volačo,kedze počujem len dva tri kroky na katolíkov sa hnevala,ale neviem čo len taku vetu ze tí kadeháci co si myslia a dalej neviem.Vyskúšaj aj také niečo.Nenačúvam,len vnímam prostredie ušami.

tish

tomas dobre si precitaj ci ti nasa damaxy radi, nam velmi pomaha, vie ti poradit aj ako clovek co tym presiel a aj z pohladu rodica.

tomas81

damaxy-a aky pripravok magnezia by si odporuvala?? ja som braval tie sumive tablety,ktore sa davaju do vody,ale bral som aj take biele tablety,no tie sa pametam boli velmy drahe.

damaxy

tomás a s rodicmi by som to prerozprávala,ja si myslím,že ked sa o toto trápenie podelíš nemusíš ho tolko mat na svojich pleciach.Nie je ti lepšie už po včerajšku,ked vieš že sem môžeš príst a povedat o tom probléme a vieš že nie si s tým sám?.Lenže rodičom nie hr ale povedat o chorobe,popodsúvat nejaké články,alebo ich posadit rovno k počítaču aha čo som objavil a mami ten tomas to som ja.Ja mám svoje deti rada lenže z nepoznaného by som sa rozklepala,takže lepšie bude nielen povedat ale aj vysvetlit a poučit.Každý kto ta lubi ti pomôže.

tish

mne staci, ze sa ide zmenit pocasie. jesen je aj pre mna kriticka ale nezavisi to od toho u mna, teraz mi zacala depresia v maji.

damaxy

ahojte všetci relaxujúci.Ja by som chcela tomovi k tým liekom.Magnézium je stresový minerál,z fyz a psych.stresom stúpa nasa spotreba.Preto je dôležité ho doplnat.Má upokojujuce a uvolnujúce učinky.Ja som v tom období mala pod hranicou magne aj draslík a lekárka mi to doslova k tomu ostatnému naordinovala.Inak tú pohodu,ktorú sme mali pred tým musíme len trpezlivo očakávat.Ten stav k zlepšeniu je velmi pomalý.To nie je taký pocit uzdravenie ako po angíne,že to zlepšenie cítiš po dni,tu je to po mesiacoch.