Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
inak tam v jednej casti je taká predajna u Koláčika a tam pečú domáce strúdle ked som chodila,vždy som domov nosila aj moravské koláce.Tam je taká pani ,ktorá ráno o 5 tej uz krúti rucne cesto a tvorí fajnoty.Je to vo Vrakuni Medzijarky čast a tam nedakleko je také nakupné centrum sporitelna a demo.Ked budes mat volno zajdi si a este je tam drogéria s podarenou predavačkou z Dúbravky.Tak
coby nie?
uz som sa zlakla,ze budes len vypekat a obsluhovat.A neposles s tej strudli aj sem do Ba.
joj pravdaže,hned ráno sme sa vystiskali a zasmiali a teraz ked je pekne a máme hosta v dome peciem strudle a možno večer alebo zajtra niekde si vyrazíme,len tak pre radost.
Damaxy a nemala by si oslavovat?ked to tu tak citam tak ty obsluhujes, varis a pritom ma byt tento den tvoj a tvojho muza.Dufam ze aspon vecer si doprajete.
tomáš každý človek nosí v sebe skúsenost a môžeš vyskúšat odskúšané a poradit svoje.My si tu takto radíme všeličo a zjednej rady môže byt nový nápad.A sleduj žabky muchy,mravenisko slimáky,huby kvietky a ak poznáš odtrhni si na čaj aj nejakú bylinku.Ked budeš sediet nad šálkou,vrátia sa ti aj tie pekné spomienky,a milá moja chod už varit.Dobre ,už idem
damaxy-ja som chodil velmy casto do lesa,opekat a tak oddychnut si.to my robilo velmy dobre,ten klud,ziadni ludia.niekedy my az mama povedela,ci som normalny ze kazdy den chodim opekat,hihi.no ale mne to vazne velmy pomahalo,ale teraz dajak nemam cas.ale mas pravdu s tym odreagovanim,dnes asi pojdem troska sa prejst do lesika,niekde si sadnem a budem len tak naberat silu
damaxy bud rada, je fajn vediet, ze sa u teba ludia citia dobre. ja som to mala na intraku, vsetky kamosky si ku mne chodili na kavicku, cigaretku, na pauzicku ale ze sa aj mne trebalo ucit, na to nikto nemyslel:) ale bol to fajn pocit, ze ma maju radi aj ked som sa uz potom musela zatajovat a zamykat:))) fakt som s ucenim nestihala:))))
pojdem varit halušky s bryndzou a syrom,lebo jeden chce tak druhý tak a starká asi pohánku,lebo sa necíti dobre,ale to je psychika.No kedže to nie vhodná choroba tak tvrdí,že niečo iné.Ked som bola pred PP by som sa aj hádala,teraz si pomyslím svoje a ona svoje obe sme spokojné a pravidlo žit a nechat žit včera a dnes funguje,to je dobré pravidlo iste ho vymyslela nejaká múdra..