Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

zlata

tomas uz sa tesim na vecer ked sa tu zideme a budeme sa chvalit ako sme tento den super zvladli.v robote mame ine myslienky ako mysliet na to ze nam je zle.teda aspon ja ked vidim ze okolo mna je kopu ludi ktorym je aj horsie.

inka

a čoto tu mame akeho noveho člena?zoznamte ma prosim,ja som tu nebola cez vikend a vy tu mate taketo novinky?tomaš mimochodom ja som inka neviem či som hypochonder alebo či mam pp alebo hypertenziu ale byva mi celkom slušne blbo a niekedy zase skvele .

tomas81

inka-aj ja som mal niekedy vysoky tlak,no neviem mozno ze aj teraz len si ho nemam ako zmerat. sa pametam ze ked som chodil po vysetreniach tak my stale namerali aspon 170 na 120.niekedy aj viac.to je tym strachom.

zlata

ahoj inka.akoto ze vam neodovzdali byt vymalovany a obyvatelny.ved budete platit prenajom a to je ich povinnost.ty si si zbytocne nahnala problemy.drzim ti palce pri hladani noveho lekara,ale ako zdravotnik ti mozem teraz hned povedat ze ti pomoze klud a neprepinanie sa.mala si mlade nechat nech si to urobia samea ty si ich mala len usmernovat a potom ich za odmenu zobrat niekde do cukrarne.alebo si sa mala ozvat mne mala som krtkovu tortu bola by som vas pozvala

tomas81

tih-no to aj mne bolo dost blbo cez vykend,a to bolo pekne. sa pametam ze davnejsie my slniecko velmy pomahalo,ale teraz uz dajak pomenej. dnes ked to zvladnem v parci,bude my lepsie,citim to.psychicky my bude urcite lepsie

inka

tisch to viem určite že počasim to nebolo,ja som makala na tom dcerinombyte a totalne ma to vyšťavilo.večer mi bolo tak blbo ako nikdy,palilo ma v hlave,ruky mi trpli a tie pocity na hrudi to bolo hrozne tak somsi odmerala tlak a 200/126,ja som v tu ranu prestala dychať a nie aby muž zavolal zachranku ale ja som sa rychlo tak ako som bola naladovala do auta a išla som na pohotovosť.Tamsa na mna pozerali ako pred pol rokom,pichli mi injekciu anechali ma 10min.ležať a poslali domov,pytamsa doktora že jeto strašnevysoky tlak nezomrem do rana?a on mi hovori ked sa budete takto bať možno aj ano,aleso srdcom to nič nema pokial ho nebudete takto špičkovať.celu noc som rozmyšlala čím som sa tak vyšpičkovala,ved som upratovala 1 izbovy byt po malovke a nie činžiak.nadruhy večer sa zopakovalo detto to iste,a tentoraz mi povedali že je to na sto percent chrbtica a to že chodim narehabilitacie s nou to doktora lenutvrdilo,hovoril mi že som si to preťažila tymako som bola cely deň zohnuta a neaky nerv vtej blokade čo mam tam je pricviknuty.tak asi tak mi to vysvetlili,takže idem si ja najsť neakehodruheho lekara a nechma pošle na ct alebo ja neviem kde ale nech už mi na to niečo daju.

tish

inka, bolo nas viac co nam nebolo najlepsie, mne je blbo aj ked sa otepli. a vobec som vonku nebola cely weekend ale konecne si pripadam aspon trosku oddychnuta