Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
dobre rano dievčata,a dnes už konečne nech je aj cely deň dobre.Mam za sebou hrozny vikend.Bola som dva krat na pohotovosti.aj v piatok aj v sobotu.včera to už bolo lepšie ale idem sa hned objednať druhemu doktorovi,lebo už sa z toho asi zblaznim.tyžden mi je dobre a potom niečo urobim viac ako inokedy a je mi zle jak šlak.a to bolo vonku tak krasne a ja som blbla§
kedy sa zacnem ja zdravo stravovat?ale ked mne chutia len nezdrave veci.v robote sme mali jedno obdobie taky ==boom==ze sme jedli cez den len zeleninu s nejakym dresingom.vydrzala som par dni a mesiac som sa davala dokopy.
ja som mala grahamovy rozok so syrom a acidko
co dobre mate pripravene na ranajky.ja mam topinky a caj s medom.
ten film asi nepoznam ja sa dokazem nasmiat na ceskych komediach, tie milujem
barunka, spravne.
tomas, cely weekend som oddychovala po narocnom tyzdni, vela som spala, len tak polihovala pri telke. bol si vonku vcera?
vitaj tomas,máš pravdu,že damaxy nás vie vždy povzbudiť a naštartovať,ale tá určite ešte hajá.
Som rada,že ste tu vy.Pracujem síce vo veľkej firme,ale som v podstate sama skoro celý deň.Ľudia okolo mňa prefrčia,zadajú mi kopu roboty a zase som sama so svojimi myšlienkami.Je ťažké vyhnať hlúposti z hlavy.Ja totiž dokážem na blbiny myslieť aj keď pracujem.No nič nebudem nariekať idem si spraviť kávu.
haló????neviem či je ten pc prispatý alebo čo.