Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ahoj tomas som, damaxy ma pravdu, nemysli na to, mysli na hocico ine, napr daj si s nami rannu kavicku ak pijes alebo cajik a pokecajme o peknych veciach
dobre ranko tish.vyspana do ruzova?
no myslim ze na manzelov by sme si mohli vytvorit novu stranku.urcite by diskusne prispevky rastli zavratnou rychlostou.
dobre ranko dievcatka, tak som tu aj s kavickou.
zlatka vieš keď ti popíšeš svoje problémy a ja svoje bude nám obom lepšie,lebo potom vieme,že nie sme v tom samé.Mne je už malilinko lepšie.Vždy sa to bojím povedať nahlas,lebo to väčšinou zakríknem.No snáď napísať to môžem.A ty ako?Viem,že si sa viac zapájala,ale potom sisa odmlčala. Ty mi o sebe niečo povedz.Tiež mám manžela ako veľké dieťa?
ja mam dve dcery 24 a 22 rocne.velmi by som uz chcela vnucatko.ale na druhej strane si zasa myslim ze maju este cas nech si uziju zivot.tak ked ideme do nejakeho hypermarketu prva moja cesta vedie medzi kociky.tam si to poobzeram pokocikujem a spokojne idem dalej nakupovat.som prosto sibnuta.a zavidim maminam ktore maju deti v neskorsoim veku lebo si to vedia vychutnat.ja som mala deti skoro a za sebou tak to bolo ine.a ty barunka ked budes mat vysnivane dievcatko vyprevadis syna do skoly a budes sa venovat len jemu.a hlavne nebude ta otravovat sefstvo v robote,nebudes sediet cele doobedie za stolom,
nemôžeš sa sem dostať.
nic si z toho nerob.aj ja musim skakatz temy na temu aby som ti mohla napisat.to vies v pondelok rano sa nechce ani tomu pocitacu.ja mam nastastie dnes volno.ale mame cez obed schodzu a uz mam od rana problem ako tam cez to slnko prejdem.vyriesim to zas po svojom.nepojdem nikam.a to ma stve.ze sa neviem prekonat a ist.ale ked si pomyslim ako mi bude zle/alebo mozno nebude?/ale nebudem ta zatazovat mojimi problemami.