Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

tomas81

barunka-ja sa tiez velmy bojim zubara,ked ma vrtat zub,to este sa da,ale ked by my mal trhat,okamzite odchadzam,nic ma nezaujima.Ale najviac sa bojim odberu krvy,to mynule my mali brat krv,som tak zbledol v cakarni a za minutu som sa tak spotil ze mozno ze aj pol litra som vypotil.a aj tak my neodobrali tu krv,lebo som odisiel.sak by som tal petkrat odpadol.raz by som odpadol,my ma vzkriesili a potom by som zase odpadol.ja sa odberu tak bojim jak cert kriza.

Jarka77

ja si myslim ze tie lieky aj co ja beriem su svojim sposobom navykove preto sa aj postupne dlho vysadzaju ale mne to nevadi hlavne ze uz nemam zachvaty ja sa citim velmi fajn vdaka liekom ako kedysi len ich proste beriem ale uz v novembri vysadzam postupne doktorka vravela.

Jarka77

no vy ste tu popisali ja som vcera bola nakoniec von so sestrou opekat teda ja som neopekala ale aspon som sa odreagovala.

tomas81

inka-sak toto je na tom ze stale myslime na tie zle veci.Sa snazim na to nemysliet,ale beda sa.a ten neurol nie je navykovy hned,az po pol roku keby si ho brala pravidelne.no neviem,mne dost pomaha,a ani necitim zeby som bol na nom az tak zavysli zeby som bez neho nemohol zit.len ho proste beriem,lebo to tlmy ten pocit uzkosti.A ako to uz dlho trva,ta tvoja uzkost???

inka

ale čoby damaxy,vobec som nečakala že mi bude ok,ale nie až takto.Ved hovorim,zas to nebol činžiak bol to len 1-izbovy byt.To už teraz nebudem mocť nič robiť?ved som neni z marcipanu,alebo už ano.ty si tiež v chorobe alebo teda po chorobe nič nerobila?Myslim take uprtaovacie maniere a v zahradke a pod.

barunka

tomáš ja síce poznám len oranžovú mrkvu,ale dobre.To len preto,lebo mňa tak volakedy volali kvôli mojim vlasom.
Bola som v pondelok minulý týždeň u zubárky a hróózne som sa bála.Ten strašný stres a strach zrejme spôsobil,že som to vo štvrtok nezvládla.U mňa sa to prejaví trochu neskôr.Až keď som akože v kľude.
damaxy inak farba,ktorú som si dala je od palette-Fénixov oheň.Je to o dva stupne tmavšie od mojich vlastných,ale vyzerá to dobre.Inak aj 100% Garnier má jednu veľmi peknú,výraznú farbu.Neviem názov ani číslo.

inka

lodoz je liek,ktory vraj tlmi psychicke vnemy a tie zvyšuju tlak a tep.tvoje telo ich same nedokaže regulovať a on to vraj ma zvladnuť.aj to zvlada ,lebo cez den mam 98/58 tlak,horšie je to večer ked začnem nad blbosťami rozmyšlať.to mi dal internista.ked si dam neurol je to dobre ale to sa dostavame k dalšej mojej chorobe a tou je fobia z liekov.Ja sa totižto bojim uživať navykove lieky,takže neurol som sidala asi 5 krat.na to upokojenie mne pomaha aj to homeopatikum,ale ked mi pride zle tak rychlo tak to dlho trva kym sa upokojim.ale ved ono to neni až take hrozne,da sa to zvladnuť,len mi to otravuje život lebo nikdy do predu neviem kedy ma to chyti a ked niekam idem mam taky pocit,že mato prave tam chyti a čo potom.no na to idem k tomu psychologovi,aby som mu vysvetlila,že to vobec nie je take jednoduche ovladať sa.ta psychiatrička tvrdi,že som už na velmi dobrej ceste a že v podstate mi nič nie je,lebo si to viem sama vysvetliť.a že take stavy su normalne ked je niekto sem tam vyšťaveny.No je normalna?!alebo je často vyšťavena?no uvidim čo na to povie ten klinicky psycholog.Vieš ja byvam v takom malom meste a tu je dobrych doktorov cca 0.

damaxy

Inka a ty si čo čakala po takomto strese?H8dam nie,že ti bude lepšie.Takže vidíš,opatrne,aj ked viem,že sa ti inakšie nedalo.Nič sa nevracia,len tvoje vypetie sa prejavuje týmto spôsobom.Pár dní a bude lepšie.Ja ked mám nejakú zátaž viem,že budem trochu horšie,alebo si pripúštam takúto možnost a potom viem na čo to zvalit.