Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

damaxy

dobré ráno všetkým v diskusii,inak som hore od pred deviatej,ale som pozametala kuchynu a je tu také ticho,lebo malá neter plače na vedlajšej ulici.Včera som bola u nich a pýtam sa mladeho otca no akože ste spali túto noc a tato odpovedal výborne,boli sme hore o jednej o druhej a o štvrtej.No dieta je ale zlaté milé ako my všetci ked sme boli malí a všetci nás mali radi.

tomas81

inka-no a tie lieky ti vobec nepomahaju??? lebo ja beriem neurol a pomaha,no pomaha.Tlmy ten strach.Mne robi zle ked mam nieco,musim ist niekde medzy ludi a riesit nejake veci.Vtedy to na mna ide.Ked som doma,tak je to ok,ale o hodinu idem do prace,takze uz citim taku nevolnost ze
co bude.a co je to ten lodoz-kto ti to predpisal???

inka

tomaš to bol ale chytak?!ved ja som aj zabudla čo taky zajac je.vidiš ja všade vidim len katastroficke scenare.Bože mala by som so sebou niečo robiť...

inka

ja uživam najnovšie lodoz.to je na tlak.mala som aj neurol,aj xanax aj niečo na chrbticu a okrem tohoto som zabudla ,chodim na homeopatiu kvoli tej panickej poruche a uzkosti a tam uživam kvapky nux vomica.ked nič nerobim a chodim len na vylety tak mi to všetko velmi pomaha,ale ked robim niečo mimo planu tak to takto dopadne ako tento vikend.

inka

no ja neviem čo to je,ale ked sme minule zrazili nechtiac samozrejme zajaca,tak bol cely červeny a ešte aj auto sme mali červene a inak byva strieborne ked ho sem tam umyjeme.

tomas81

inka-joooj,ta ty si srandovny clovek.
A co nemas predpisane ziadne lieky??? ci este stale nevedia co ti je?? mne zistili panicku poruchu az po pol roku. som pobehal kade tade,pozerali na mna ze co. davali my sondu do zaludka,lebo ma stale bolelo brucho.nezistili my nic.tak ma prestalo boliet brucho.potom ma zacalo pichat pri srdci,dalsie testy,potom dalsie a dalsie a az potom neurologicka ma poslala na psychiatriu,ci to nebude pp.ja som myslel ze ju tam zaskrtim,ze mne je zle a ona ma na psychiatriu posiela.A nakoniec sa ukazalo ze panicka porucha.

barunka

inka, nič si z toho nerob.Ja mám 27 r. a navštevujem tých istých lekárov ako ty+ešte endokrinologičku.A musím to zvládať,aj keď niekedy...