Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
blbne už aj ten počítač nie len ja.
barunka zvladnes neboj sa.nebudem ti tu rozpisovat ze nemozes na to mysliet lebo aj tak na to mysliet budes.ale mysli na to pozitivne.a hlavne sa tomu nebran.tes sa ze ked budes tehotna tak budes nakupovat alebo oprasovat vecicky po malom.a tabletky ti doktorka upravi tak aby neublizila ani tebe ani dietatku.a hlavne urobis radost sebe manzelovi i malemu.
ten otáznik preto,že mi to blbne a neviem sa sem dostať- na aktuálnu stránku.
neviem čoby si chcela vedieť.vieš ja asi tuším prečo mi je zle, len si to nechcem pripusťiť.Moja švagrinka čaká bábätko,nakupuje vo veľkom tie všetky malé milé vecičky.Naozaj úprimne jej to prajem,lebo je to jej prvé dieťatko,ale zároveň tým ja trpím, lebo mám úžasný strach z toho,že ja už druhé nezvládnem.A pritom by som tak chcela.Mám manžela a mám jedého syna,ale pripadá mi to ako neúplná rodinka.Je mi z toho úzko už teraz a neviem čo bude,keď sa jej to narodí.
chcela som ta len trosku odreagovat.neviem povzbudzovat ako nase slniecko damaxy.mne ked je spatne som hyperaktivna aby som nato nemyslela a hlavne chodim sem a ked sa aj nezapojim tak aspon citam a som s vami
?
porozpravaj mi nieco o sebe.pacilo sa mi ako si minule pisala ze rano vyprevadzas deti do skolky a manzela do roboty ,lebo nechava v kupelni svietit.ja by som tam este dopisala ze sa zohnem a hodim pradlo do kosa lebo jemu sa ho nechcelo otvarat a hodil ho vedla...
ja tiež,motá sa mi hlava.Nechcem ísť zase domov,preto že mi je zle.Išla som tak vo štvrtok a čo viem ešte kedy. som viac doma ako v robote,majú tu zo mňa radosť.
ja som blba na taketo veci
neviem ti to presne vysvetlit ale vtedy by sme si mohli pisat len my dve na sklo