Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
tomaš strašne vela momentalne sa citim na 98 ale mam len 41:)?:),a chodim k :internistovi,k neurologovi,k psychiatričke a teraz k psychologovi.už to nemam komu ropravať,už som všetkych unavila tak som si našla novu obeť.a taky bol mily v telefone mi povedal že si mam min. 1 hod.rezervovať len pre nas dvoch,to etše nevie s kym bude mať do činenia.
Takže konštatujem,že cez víkend nám bolo viacerým blbo. Nech už to bolo z hocičoho ,,bylo huř, bude líp´´.Prežili sme to,sme tu.Takže povinne sa usmiať pri pc,nech si vaši kolegovia myslia čo chcú.
Pár na zahnanie zlej nálady.
Ako zistíte, že blondínka chcela vstúpiť do sveta internetu?
V monitore je kopa dier.
Prečo má svokra kruhy pod očami?
Lebo čert nikdy nespí.
Cez deň to breše a v noci to pláva. Čo je to?
- Svokrine zuby.
no to teda je, to ti poviem,ja som sa naprv bala a potom mi to bolo už aj srandovne,jak som blba z toho tlakomeru.ale asi je ešte dobre že si človek uvedomuje jake blbosti dokaže stvarať.prave som sa objednala k doktrovi na štvrtok.asi budem musieť zmeniť aj mesto lebo už ma tu všetci doktori poznaju,alebo žeby to bola vyhoda?!vieš môžu sa poradiť navzajom albozjednoiť v mojej diagnoze :)
inka-no je to tak,si sama namyslas a najhorsie je ked mas doma tlakomer.to vtedy si desatkrat za hodinu merias tlak a vzdy je velmy vysoky a to sposobuje tu nevolnost,strach ze zomries lebo mas vysoky tlak.a aj ja som mal vysoky tlak,tiez som neraz utekal na pohotovost,tiez my pichli injekciu a o petnast minut ma poslali domou. raz som volal aj domou zachranku,salenstvo jak som sa citil
tomaš vážne si mal aj ty taky tlak,ja som sa toho tak zlakla ata kamoška čo bola na druhy deň so mnou ta z toho tiež skoro odpadla.včera mi volala že si aj ona len tak zo srandy odmerala tlak,lebo sa jej zdalo že sa jej neak toči hlava a ona mava velmi nizky tlak a namerala si 150/95 a že tak jej došlo zle,že okamžite vybrala baterky z tlakomeru a zahodila ich rovno von z okna.hovori to bol aleblby napad merať si tlak.tak sme sa rehotali žeake problemy nam narobil ten blby tlakomer.
zlatka maš pravdu mal ho tak odovzdať ale bol by až 6.10.,lebo majiteľ teraz nemal čas a my sme nechceli čakať kvoli tomu dochadzaniu,keby jej aspoň o 8 začianala škola ale ako som pisala začina jej 6,45 a dva krat do tyždňa ma poslednu hodinu o20,00 a medzi tym nič.a dievčata makali tiež,najprv to vyzeralo celkom slušne ale ked maliar odišiel tak boloviac farby na zemi ako na stenach na druhy deň bola padnuta omietka,ked išli na koniec davať garniže späť tak padlo kus plafonu a pod.discipliny.a v piatok boli baby v škole a ja som si myslela že to bez problemov zmakneme same a ja bez chlapov.no nakoniec sme tam museli isť aj v sobotu aj v nedelu.Ale teraz to vyzera uplne inak je to ako uplne iny byt.no som zvedava čo povie majitel,ked to dnes uvidi a možno si povie ako dobre obišiel,no chceli sme to rychlo tak sme si to proste urobili.