Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Tomáš nauč sa vnímat veci ako idú najhoršie je robit proti svojej vôli a stále si to opakovat.To je zničujúce.Máš na sebe čo robit a začneš odo dnes,čo ty nato?
tomas,kedže už ideš,lebo si sa rozhodol,že pôjdeš,tak to tam pekne odpracuješ.Najhoršie je na tom ten protitlak,ktorý vyvijame a častokrát ani nie je na to dôvod.
inka-akoze to nie je az taka zla robotka,len keby som mohol mat taku krabicu na hlave,aby ma nikto nevydel,haha.ja spajam take konektory do aut.Ti poviem,taka lahka robotka ze az.Tak ja uz pomali idem,drzte sa vsetci,vecer dojdem,ale az tak o poldvanastej.ked tu nikto nebude tak az zajtra rano.Majte sa my tu vsetci dobre,papapapa
tomaš je to tak,ale možno tymvšetci prešlineprijemnou robotouktora ťa zožiera a nebavi.Ajmoj muž tak robil,potom sa naštval sadol do auta a odišiel do rakuska,tam robil vyše roka jak otrok ale zarobil ale aj sa naučil že čim si viac nespokojny tym viac dokažeš.Teraz ma už svoju firmu a banuje že sa nezobral skor a nechal sa tak dlho nervačiť.všetko zle je na niečo dobré.nie je to len taka fraza je to fakt.rozmyšlaj nad tym.a to ako mi je dobre doma,no ako kedy.kedmam vela roboty tak mi to nepride ale ked mi terminy horia tak musim makať aj doneskorej noci ale odmenim sa zato že potom mam volno a nemusim to nikomu vysvetlovať.Všetko ma svoje vyhody aj nevyhody. vybrala som si to takto tak zatial ma to bavi,ale ja som taka že keby ma to nebavilo tak ja zase niečo vymyslim.aj teraz som sa dala ešte na jazyky,no šak čo budem do dochodku robiť.a nie je nič horšie ked je niekto ukecany a nerozumie a nemôže kecať.
a potom ber to tak ake by to bolo hrozne keby si namal robotu a muselby si sedieť doma a lamentovať čo bez roboty.A ak ti tato robota nevyhovuje,tak hladaj dalej.si určite ešte mlady,maš kopec možnosti,nečakaj že to je navždy take.Mne sa tam nepačilo tak som si porobila kurzy a teraz robim, čo ma niekedy aj bavi ale hlavne urobila som to JA.no je to ťažko radiť lebo neviem presne čo robiš a hlavne neviem čo chceš robiť,pretože dnes je priam sen aby človek robil pracu ktora je aj jeho koničkom.ale da sa to trochu zosuladiť,len sa treba zatnuť a isť tvrdohlavo za tym čo chceš zakial je človek mlady.
inka-no tak to mas pravdu,chclapi sa boja ihiel a cim je vadsi chlap,tym sa viac boji.je to smiesne,ale je to tak. Ja som nebol 2 tyzdne v praci,a taka uzkost na mna ide ze dlho som nebol.vies ja pracujem vo velkovyrobe,proste velka hala a po chuj ludi s prepacenim.a z toho som taky vynervovany,same pohlady na mna.joooj aj ja chcem taku robotku co by som mohol byt doma.tebe je fajne. Tak ja pridem az o poldvanastej z prace,neviem ci tu este niekto bude.ked nie tak az zajtra rano
tomaš a čo ťa tak depta v tej robote?Je ti tam niečo neprijemne alebo kolektiv?ja som mala tiež take stavy ked som chodila do roboty,teraz robim doma.mysli nato že ked sa vratiš pojdeš na pc a budeš tu s nami a pokecame zase.ja sa niekedy neviem dočkať kedy pojdem na pc.hned mi je lepšie ked viem že nie som sama s takymi problemami.
no ten strach z odberu to je si chlapsky strach,bez uražky.Moj muž sa tiež tak boji odberu.a to je inak razny človek a hned ho len tak niečo nevystraši.a kamarat ten odpadne len vidi ihlu alebo červenu tekutinu.aj vino radšej pije biele.