Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

inka

damaxy,magne som si dala,aj som sa išla potom prejsť a preto si myslim,že nasvedomi toto všetko ma ta moja chrbtica,lebo toto iste sa mi zopakovalo ked som min,tyždeň robila v zahrade.a to som sa neišla pretrhnuť,tak pekne pomaly.ale myslim si že tie divne pohyby to robia.už som sa objednala dnes rano na štvrtok aj na neurologiu na kontrolu aj psychologovi neakemu.bud saz toho vykecam alebonech ma pošle na ct a pozrie sa čo tam mam aky blok.čito može robiť onoalebo je to len ta pp.Jeden z nich už musi zistiť čo to je,lebo ten tlak ma strašne ľaka.

Jarka77

damaxy aj ja to tak robim napr. mam skusku a si hovorim a vecer uz bude pohoda alebo aj ked idem presne ze k zubarke ze o 3 hodiny uz bude potom

damaxy

Ja sa tiež bojím zubára a robím to takto tám si jeden ibalgin od bolesti a pol xanaxu a idem.A stále si hovorím,že ked ja nebudem chciet nepojdem a až vtedy sa budem bát ked bude dôvod.Zober to tak,idem so strachom a povie sestra,nerobíme lebo nejde voda,nejde el.lekár musel odíst.Ciže ten strach nechat až na samý koniec retazca a potom si ešte hovorím som objednaná na 14 hodinu a pol tretej mi už bude dobre.Je pol jednej čizže o dve hodiny mi bude dobre.A takto si pomáham,žiadne zlé myšlienky si nepúštam do seba a nie to ešte den dopredu sa bát.Načo je to dobré?Ved to chcem mat v pohode,ale to sa treba učit.A kto to chce prekonat musí na tom pracovat.Aj iní sa majú zle,ja sa už chcem mat dobre.Lebo sú aj takí čo sa majú dobre.A ako k tomu prišli?

inka

tomaš ved si daj šiltovku až dobre do čela nizko.nóó to ja poznam,to som aj mala pocit,že nech sana mňa len nikto nepozera,neboj to prekonaš ked zistíš že na teba neni nikto zvedavy a ten pocit tam ma každy druhy.to mne sa nechcelo isť ani do mesta lebo som si myslela že sa všetci na mna pozeraju a časom ma presvedčila psychiatrička že či si myslim, že lenja chodim do mesta.A teraz mam vieš čo rada,ked idem do mesta na korzo,tam si sadneme a že budeme pozorovať ludi,skus to.je to taky test. a zistiš čo si mysliš o okoloiducich,nič.Zaujima ju ťa ich topanky pekne alebo škarede,ich bunda ale ludia zistiš že ťa až tak nezujimaju a tak ako oni nevnimaju teba zachvilu nevnimaš ani ty ich.ta robotka ako hovoriš je monotonna a preto ten pocit.treba sa od toho odosobniť a myslieť na niečo ine.ja som myslela vtedy na take predstvay čo by som chcelaešte zvladnuť,čo sa ešte naučiť a podobne.Proste snivaj!!!

tomas81

damaxy-ja sa veelmy budem snazit a verim ze to zvladnem.dakujem za potporu. potom napisem ako to dopadlo,ale ja uz verim ze dobre. papa

damaxy

inka moja skúsenost ked mi bolo horšie ešte v tých časoch,čo som robila nad sily,hned sa prejavilo.Cize som to robila a aj tak stále robím.Niečo spravím a dám si pauzu,so psom von,sadnem si do záhrady niečo prečítam,bežím si sem podebatovat a tak,stále kým nebudeš na tom dobre ako za čias,ked tak bolo ttreba dbat na oddych.A ako pozerám vypomstuje sa to aj na vás viacerých.Viem,že to bolo neodkladné,no čo tak si potom dat niečo dopredu?Cimagne,alebo neurol,lebo toto nebolí a necítiš kedy je vela.

Jarka77

ja sa tiez bojim zubara ale ked idem dam si pichnut injekciu proti bolesti a odkedy to tak robim lepsie to znasam i ked i tak vyjdem tiez z kresla spotena nastastie mam teraz zuby v poriadku