Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
no a balkonik tam nie je a či fajčia o tom by som pomlčala.ked som našla prvy krat synovi cigarety tvrdil mi že to su kamaratove a on ich ma preto lebo ten kamarat matakych hroznych rodičov,že keby mu ich našli tak ho zabiju.A moj syn ma nechal vo vedomi aky sme my perfektni rodičia,len som si spomenula že presne taketo vysvetlenie som ja podala mojim rodičom pred 24 rokmi.a dcere som ich našla pred 2 rokmi cez prazdniny a podala mi podobne vysvetlenie ale inak obidvaja z duše nenavidia cigarety a ked mame doma navštevu a fajči sa v kuchyni tak ich napina na vracanie a nadavaju ako to možme dovoliť.
damaxy a teraz ťa možno upokojim,moja dcera nosí šošovky už od puberty,nie raz sa jej pretočila,a vobec to nie je niečo hrozostrašne.viesi to sama urobiť,lebo to sa ti nedostane až za oko!?a ty chceš len farbu alebo nosiš aj okuliare?lebo teda tie farebne mne teda moc nesedia lebo je to velmi vidieť ta farba hlavne modra.zelena je šte celkom pekna aj hneda ale ta modra je strašne vyrazna.ved si to len vyskušaj su take dni,tam predavaju v akcii jednodňove na skušku,čo je velmi dobre pretože možeš zistiť za menej penazi že ty neznašaš šošovky ako ja.nie každy môže mať cudzie teleso v oku.mne to napr.vadi apotom ma režu a slzia oči.
a daj si dačo mnam a pomaly z obeda vlečúc nasávaj vzduch
normálne som si to predstavila a aký výhlad majú a balkonik,vieš ked príde fajčiarska návšteva chi chi lebo dievčatá verím,že nefajcia
presne damaxy mozes si povedat ze bude zle alebo dobre takze radsej si bude vyberat to dobre :-)
barunka to môže byt ale na mna dost ostá farba,kuknem to na obrázku a oči máš aké k tým vlasom?Ja vám baby poviem,že ja by som aj vyskúšala farebné šošovky.Lenže hovorila som to jednej kamoške a tá povedala toto:Ja som raz videla jedného ako si dával šošovku do oka a nejako sa mu pretočila za oko a musela mu to lekárka vyberat.A odteraz si vždy na to pomyslím a slak ma ide trafit,aká by som mohla byt modrooká,keby nie tá kamoška.Milionom ludom nič len jednému a práve ona to musela vidiet a práve mne to povedat a práve ja to nosím v hlave.Tak
idem na obed tak sa majte zatial
neako nestiham,kym odpoviemna jedno,tak už je tu dalši prispevok.ako to tam vyzera.no velmi jedniducho a zaroven teraz už velmi utulne.V izbe sme natreli jednu stenu na pomarančovo a druhu o otieň tmavšiu.je tam taka mala pracovna stena na kratkej stene,po bokoch su postele na tych farebnych stenach a pisacie stoly.pod oknom je maly stolik s televizorom.pri postiely sme im dali červeno oranžove koberčeky.a na postele si kupili rovnake deky červono oranžove .no take vesele je to tam,nie ako ked sme tam došli všetko čierno biele.Chytiš depky ešte len vojdeš dnu. v kuchyni je mala linka a varič.vedla chladnička a neaky stary šijaci stroj na ktorom je mikrovlnka a kavovar?velka potravin.skrina pri okne a dve stoličky stakym konf.stolom,čo by bolo tiež lepšie radšej kuchynsky ale šak čo už.kupili sme v ikee za25,-meter zaclony a ešte si baby kupili neaky zaves na okno.len ten nemaju ešte ušity.chodbička je malinka,tam je aut.pračka na ktorej nevie ani domaci ako s apušťa a maly botnik.akupelna je taka jednoducha,vana a vc.to je všetko.normalne im zavidim:)
inuška aj to ti schvalujem,lebo na čas budeš spokojnejšia.Páči sa mi,že sa neponosuješ ale konáš.To robíš múdro,ale psychika sa vie pohrat.Moja sestra jednu dobu tiež mala s chrbticou a boli to nervy,lenže to mala 25 rokov.V našom veku je možné ,že sa popriliepa aj iné.Len sa preto neznepokojuj.Na všetko sú nejaké mastičky a tabletky a posledná stanica toto forum.
No vidíš Jarka som rada,lebo to čo hlave povieš to ti vráti.A máme dve možnosti ja na to už idem logicky bát sa a bude mi zle alebo sa tešit na niečo iné a bude mi lepšie.Mám aj kamošky dve,ktoré sa neliečili na psychiatrii a prišli na to,že ked idú na gyndu idú spolu a odtial vyrážajú niekde na nákupy a tak.A hovorili,že sa potom tešia,že to majú za sebou a že dobre im bolo.Jasné,že s takýmito postojmi nemusia ku psychiatrom.