Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ste tu?
este dve hodiny a padla
ja nastastie nemam nic len sem tam mi akoby nerv v spodnej pere vibroval cudne. Bola som v sobotu so svojim najdenym bratrancom a sestrou v meste. Videli sme sa ked on mal 2 a ja 6 ale bolo super normalne sme si super rozumeli myslite ze je to genetikou? :-)
ste si tu zatial pokecali ja som mala na obed maso s ryzou o nicom taka ryza ako bahno a kapustovy salat ten bol nastastie dobry uz teraz som hladna a to som pred hodinou jedla
Ani neviete ako mi bolo ráno zle.Chcela som to vzdať.A teraz mi je dobre.Vo štvrtok idem so svojím mužíčkom psychologičke - porozprávať sa.Som zvedavá kto ho bude viac potrebovať či ja alebo môj muž,keď stále hovorí,že je so mňa na nervy.
Je neuveriteľné aké obdobia prežívam.Niekedy som tak silná,že by som zvládla všetko na svete.Vynosiť,porodiť a vychovať ďalšie dieťa,že zvládnem pracovný stres(ktorý mi skracuje život)že budem znovu šoférovať,chodiť medzi ľudí a tešiť sa naplno zo života!!!Aby už pre mňa nebolo utrpenie ísť na zábavu,väčšiu oslavu alebo dlhšiu cestu s cudzími ľuďmi autom,autobusom nedajbože lietadlom.a niekedy som slabá ako mucha.Nič medzitým neexistuje.zatiaľ
no už som po obede.mala som srbský šalát.Celkom dobrý až na to,že o dve hodiny som hladná ako vlk.
Čo sa týka farieb na vlasy,dám si na ne hocičo, veď vdžy sa to dá zachrániť a život je krátky treba všeličo vyskúšať.Oči mám nejaké pomiešané kúsok modrej,zelenej a šedej.No nič výnimočné.
Inka - mne tŕpnu ruky z chrbtice,viem,že je to z chrbtice,ale cez to všetko ma to vždy vystraší a myslím si - čo ak sa zase ozýva pp.A panika je na svete.
ja mam 1-ky do dialky a tiež ich nosim hlavne ked šoferujem aby som videla do koho narazim a potom samozrejme do kina,nech mam aj z obrazu niečo.A doma mam presne ten isty problem,teraz už mam dvoje lebo väčšinou som ich zabudla na dome hlavne ked svietilo ešte slnko lebo mam aj slnečne dioptrie a potom som bola tyždeň od kazana na slnečne.To je bomba pozerať telku večer cez slnečne okuliare,to potom nezistili kedy som zaspala.
No ani náhodou a je pekne tak si uži prechádzku,aj ked len s košíkom od auta a spat
To si ma ukludnila ale neviem či vyskúšam a nosím okuliare 1,25 aby som videla na ulici ksichty.Ked nechcem vidiet zložím a nezaostrujem.Bože to je výhoda.A ked náhodou nepozdravím tiež to kvôli okuliarom.A ked ich nemúžem nájst v tom našom dome.Muž mi povie to je preto,že si ich nedávaš na jedno miesto.No ale ved ja ich nechcem na jednom mieste,ja ich chcem len vždy nájst.
no musim isť na nakup,lebo mam prazdnu chladničku a musim isť niečo navariť Zajtra mi konečne prileti synačik,strašne sa tešim.tak nech sa zajtra nezdržujem ešte aj takymito vecami.