Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Ty si teda rychly, beriem speť čo som povedala, problemy mam, ale naucila som sa cez to preniesť, za pol roka som sa to naučila, ako pride tak aj odide. Nechcem si veľmi nahovarať, že je to za mnou, lebo sama tomu este neverim.
Frajo, neviem ako mam tomu rozumiet. Ak Ti vadi nieco, co som napisala tak to normalne napis, nie som urazlivy typ.
samoška ze preto.lebo to by znamenalo,ze problem s uzkostou uz nemas
;-))) a si z toho von
silvi my sme boli radi ked si sa neozvala
Zasa som to ja. Idem sa s Vami rozlucit. Akurat mi volalo moje zufale dieta, ze ocko zaspal a ona nevie ulohu a je hladna. Takze to tu zapichnem a pravdepodobne ma caka nocna. Tak sa majte vsetky (vlastne vsetci, lebo mame tu aj prirastok) pekne. Zajtra sa ozvem. Silvi
Baby piste, este pracujem a je mi za Vami smutno.
Ahojte, dufam ze sa nehnevate, ze pisem len tak sporadicky, ale mame teraz v robote velky frmol. Aj teraz este sedim tu. Stresu mam tolko, ze do roka urcite stacilo. V piatok som bola za psychologom a povedal mi, ze so mnou velmi tazko, lebo mam na vsetko odpoved. A ja mu hovorim, ci je to zle? A on na to, ze ano, lebo ludia, ktori na vsetko maju odpoved, si sami nechcu klast niektore otazky. No neporazilo by Vas? Tak ma vytocil... . Myslite ze ma pravdu? Ja si myslim, ze vytoceny bol on, lebo nevie co ma so mnou robit. No nech sa trocha potrapi. Ja som mu dopredu povedala, ze som tazky pripad. Aspon dobry caj mi navaril a aj celkom dobre vyzera, uz aj koli tomu sa mi tam oplati chodit.
Damaxy, chcem sa teba spytat, ked sa zaregistrujem (tu na fore), nepride mi nic platit? Blba otazka, ja viem, ale pisat mozem len z roboty, lebo doma nemame a ani nechcem internet koli malej, a nechcem mat nejake problemy. Dily, Silvi
ja mám tych okuliarí 3 jo jedne sú trochu poškrabené,z druhých prisadnutých mi vypadáva skrutka tretie si niekde založím a tie dioptrické slnečné,lebo tiež mám také, potme v nich tiež vidím zle ako ty.No ale v čase núdze siahnem, po všetkom.
inka tvoj humor mi velmi vyhovuje.lebo máme podobný.aj teraz som sa zasmiala,lebo ja si to napísané aj predstavujem.Takže dakujem a píš píš píš,lebo ta zje myš.
Ja o pol hodinu koncim tak zajtra pa pa