Úzkosť

damaxy

Kto je frajo? Ja si myslím,že náš obdivovatel a fanda no mohol by napísat o sebe viac,nemyslíš si to aj ty?A inuška mat dieta rok z domu,no poviem ti ja neviem ja ta obdivujem,že si to vydržala,lebo ja som s mojimi detmi stále zviazaná a budem chodit potom na rady.No fakt tieto komunikačné možnosti to je super.No raz je to pravda,dajme detom krídla a nechajme ich letiet.Ony majô svoj život ako ho máme aj my.Nech sú zdraví,štastní a nech na nás pametajú a ozvú sa.

inka

dobry večer prajem všetkym,kto je prosim vas frajo?dnes tu mame same prekvapenia.teda pre mna,neviem od kedy ste tu.no ja mam nakupene ,navarene aspoň na 2 dni,oprate a ožehlene.Synator prave volal z NY a vypol telefon,takže rano by mal byť už v prahe.prosim vas ako to zvladate rodičia,ktori mate deti rok preč mimo domu avobec sa nevidite?!Ja si v takychto pripadoch neviem predstaviť svet bez internetu.A to som neni tak davno nadavala deckam,že su zavislí na počitači a že raz ho vyhodim z izby a teraz asi neviem či si nenapišem ježiškovi o neaky vreckovy pc,viete len pre mna.no alebo mu to pošlem mailom.

damaxy

Silvi,ano moja reč ked aj nepomôže aspon oku ulahodí a taká odborná spoločnost,no prečo si nedožičit.Teraz aj banujem,že som k tomu psychologovi nechcela íst.

damaxy

frajo a dôležité je aby chodili aj tí bez probôémov sem lebo nám len pomôžu svojou náladou a videním problému z ich strany,ved aj ty tu tak chodíš,však?Frájo

damaxy

silvi je to registrovanie bezplatné a má výhody v tom, že nemusíš písat tie písmenká po príspevku a vidíš temy kde si prispela,možeš si svoje oblubené napísat a tak ved uvidíš.Je to polahoda

tish

ahoj silvi, no taka sranda sa mi deje ze pocitacovy kurz. a je nas 12 a z toho traja ludia pri pc nikdy nesedeli ani to nebudu potrebovat ale ten kurz je povinny. no a jeden pan prischol mne zeby som mu s tym pomohla.tak sa zo mna stala lektora c.2. chudacisko ani klikat s myskou nevedel a uz vobec nie ulohy co sme mali dane a co sme sa ucili. mne ti ho tak luto bolo ze som sa tam s nim trapila cely den.

silvi

Barunka chcem ti len povedať, že podobne sa citim aj ja. Presne tak ako si to napisala. Ale moj psycholog tvrdi, ze stres patri k zivotu, zalezi na tom, ako sa s nim dokazes vysporiadat. Nestresuje sa len mrtvy clovek (to povedal on, nie ja). Tak sa drz, urcite to zvladnes.