Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Kto je frajo? Ja si myslím,že náš obdivovatel a fanda no mohol by napísat o sebe viac,nemyslíš si to aj ty?A inuška mat dieta rok z domu,no poviem ti ja neviem ja ta obdivujem,že si to vydržala,lebo ja som s mojimi detmi stále zviazaná a budem chodit potom na rady.No fakt tieto komunikačné možnosti to je super.No raz je to pravda,dajme detom krídla a nechajme ich letiet.Ony majô svoj život ako ho máme aj my.Nech sú zdraví,štastní a nech na nás pametajú a ozvú sa.
inka a pre mna napíš nový monitor a teplé ponožky aby mi nebola zima ked pri nom vysedávam.
dobry večer prajem všetkym,kto je prosim vas frajo?dnes tu mame same prekvapenia.teda pre mna,neviem od kedy ste tu.no ja mam nakupene ,navarene aspoň na 2 dni,oprate a ožehlene.Synator prave volal z NY a vypol telefon,takže rano by mal byť už v prahe.prosim vas ako to zvladate rodičia,ktori mate deti rok preč mimo domu avobec sa nevidite?!Ja si v takychto pripadoch neviem predstaviť svet bez internetu.A to som neni tak davno nadavala deckam,že su zavislí na počitači a že raz ho vyhodim z izby a teraz asi neviem či si nenapišem ježiškovi o neaky vreckovy pc,viete len pre mna.no alebo mu to pošlem mailom.
Silvi,ano moja reč ked aj nepomôže aspon oku ulahodí a taká odborná spoločnost,no prečo si nedožičit.Teraz aj banujem,že som k tomu psychologovi nechcela íst.
frajo a dôležité je aby chodili aj tí bez probôémov sem lebo nám len pomôžu svojou náladou a videním problému z ich strany,ved aj ty tu tak chodíš,však?Frájo
silvi je to registrovanie bezplatné a má výhody v tom, že nemusíš písat tie písmenká po príspevku a vidíš temy kde si prispela,možeš si svoje oblubené napísat a tak ved uvidíš.Je to polahoda
ahoj silvi, no taka sranda sa mi deje ze pocitacovy kurz. a je nas 12 a z toho traja ludia pri pc nikdy nesedeli ani to nebudu potrebovat ale ten kurz je povinny. no a jeden pan prischol mne zeby som mu s tym pomohla.tak sa zo mna stala lektora c.2. chudacisko ani klikat s myskou nevedel a uz vobec nie ulohy co sme mali dane a co sme sa ucili. mne ti ho tak luto bolo ze som sa tam s nim trapila cely den.
Ahoj tish.Co mas nove?
zdravim vospolok vsetkych pritomnych
Barunka chcem ti len povedať, že podobne sa citim aj ja. Presne tak ako si to napisala. Ale moj psycholog tvrdi, ze stres patri k zivotu, zalezi na tom, ako sa s nim dokazes vysporiadat. Nestresuje sa len mrtvy clovek (to povedal on, nie ja). Tak sa drz, urcite to zvladnes.