Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ked uz sme pri vianociach mozno tesco zase v oktobri zacne zdobit chichi
Baby píšte,lebo ma moj terajší manžel volá von a neviem či íst?
tak dobre teda,no ten ladvinak beriem aspoň 2 krat,lebo ked sa pozriem na svoju dceru ako si vykračuje s tymi holymi križami a s hrubym rolakom v zime,tak ma striasa a mam pocit že do rana ma chyti ladvinovy zachvat a ona nato mami ved mam hruby rolak?!a teda pre damaxy ešte ponožky.jaj baby viete ako sa tešim na vianoce a v lidli už maju aj vianočne kolekcie a kolačiky.
to sotva ale zima ide a tie take kozusinkove som myslela ze by bodlo na krize
Ja len dúfam,že ten frajo je chlap a chápavý a bude nám tu písat čo poteší ženskú dušu aj nejakú básničku to ja lubim
Tish a je to stále moderné tie ladvinové pásy?
no rozhodne by mal frajo niečo bližšie popisať o sebe,aby sme mali ako taky prehlad.my baby zvedave.....
Inuška my máme na internet len anténu tak čo s tým a nehreje,ved nebyd taká a napíš aj tie ponožky.
inka a mne popytaj ladvinovy pas ku bedrovym nohaviciam:(
ved si daj k noham ja neviem ako sa to vola odborne,ale tu kisňu od počitača a na tom je taka krabička od internetu aby sme mali všade signal,mne z nej ide take fajne teplo.no neviem či to tak ma byť,možno je to pokazene.ale napišem aj pre teba.Do akeho vrecka to chceš aby sa nam to nedoplietlo.a ak tonema byť teple,tak si rovno môžem napisať aj o novy počitač...