Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
tish je ti z toho smutno?
moja mamka stale pecie pernicky a aj penikovu chalupku a pernicky aj na stromcek vesame, mne sa to velmi paci. hlavne ked sa jej chce a take farebne nazdobi a ake mnamky su a vonavucke.
Inka no musím uznat je samostatný na tých svojich dsat rokov velmi samostatný
hm, ja nemam koho poslat do prec
no s tou výzdobou to je pravda onedlho začnú vianočné reklamy to sa neteším len prvý týžden si pozriem a ked ideš kúpit kolekciu na stedrý den alebo pár dní pred vianocami už nie je a ked kúpim skôr sa zje.takže kupim zjeme a na stromček vôbec nevešiame,len ozdoby a svetielka dáme.
ja som prave mojho vyslala sameho,lebo som už bola unavena,bola som si ešte zacvičiť kalenetiku a už sa mi nechce prechadzať.No ale rychlo si našiel nahradu,zavolal kamaratovi či si s nim ide zabehať.Aspoň sa trochu vyventiluje,lebo prišiel naštvany z roboty a stale mi o tom rozpraval aletosu take chlapske logiky a s kamaratho viac polutuje ake to ma tažke vo firme.
aj ja sa tesim a potom ked uz to je tak jajkam ako rychlo vsetko ubehlo, no tava som dakedy fakt
A myslím,že je to ten taký vysoký 193 cm a trochu konzervatívny rifle neoblečie len raz za 5 rokov vážne.
Aj ja sa teším v lete na Ježiška a v zime na leto a prázdniny a dovolenky.Takže vlastne sa stále na volačo teším.
ten pan co s tebou byva? :)