Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
hm, ta prava sa ozyva, stara dievka onedlho :))
amy ich v tom celkom mudro nechavame chichi
no oni sa tvaria že všetkemu ale my vieme svoje,no nie?
chlapi nicomu nerozumeju
aj ja viem hackovat, mna take bavi, aj strikovat, po mamke mam ale sa mi nechce hihi
damaxy aj hačkovala som volakedy davno,do frasa to sme už take stare či čo?ved to maje starenky spominať nie taketo prepeličky.ale aj ja som davla take červene mašličky,potom som obhačkovavala velkonočne vajička,moj muž vtedy skoro skoprnel že na vianoce robim vajička ale ja som sa to v ten jeden rok naučila a chcela som si to vyskušať aby som nezbudla potom si robili zo mna ale 2 roky srandu.
Ved my sme aj tesco aj tv predstihli ,zajtra budú len oči otvárat naše kolegyne
Fakt dobrý nápad na dlhé večery,a k tomu aj varené víno alebo nie?
A ja som si kedysi ked som bola mladá uhačkovala aj ozdoby na stromček a naškrobila a uviazala k tomu červené mašličky.To bolo dávno
my tiež už davame len perničky ,ja som sa naučila pred 4 rokmi malovať medovničky a tak ma to chytilo,že som od leta malovala a piekla a malovala a piekla len medovniky a aj tak som nestihla všetkym kamaratkam a rodine porobiť a aby sa nepovedalo,tak do košika pod stromček dam aj par saloniek a neaku čokoladu.no vidiš to je dobry napad,zamiesim si tento rok skor a ked budem blbnuť tak začnem malovať.