Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

barunka

na inka škoda.požičaj niekde korytnačieho samca a namnož ich.to by bol kšeft,nelegálny ale kšeft.ale robím si srandu. chcela by som ju pre radosť,nie pre kšeft.
tomas dobre,že hovoríš o strihaní vlasov.musím sa ísť objednať.

tomas81

inka-nene,ja nesom az taky pocitacovy tip.To skor moj brat,ktory pracuje v jednej pocitacovej firme.Ja musim ist do obchodu nakupit,ostrihat sa musim ist,lebo uz dlhe vlasi mam a este aj nieco si musim navarit,ked nechcem ist do prace hladny,hihi.
jarka77-dakujem za potporu,ja si myslim,ze teraz by uz malo byt dobre..
No ja musim do toho obchodu,takze tak o polhodinu sa ozvem

Jarka77

tomas jasne ze to zvladnes povedz si ze sa tesis do prace a ze ti vobec nevadi ze na teba pozeraju ze ta to tesi ze si ta vsimaju. Chapes iny pristup

inka

tomaš a čo take porabaš?niečo na pc?ja len že ti to neda spať a ako som spominala moj synator je tiež tak dlho hore lebo vždy musi niečo ešte porobiť a pod.ale teda potom si rad aj pospi.takže šetrno chlapče,šetrno,daj si poradiť od starych materi!

inka

barunka my mame korytnačku,vola sa dora mame ju asi 15 rokov.ja by som ti ju aj dala ale už sme na nu zvyknuty ako na našho hafa,len sem tam nevieme kde je a vtedy vždy vyhlasim že ju niekomu dam kto ju bude mať rad a ona mu za to neutečie.

tomas81

inka-ahoj,v praci bolo veelmy dobre.Dnes sa citim ovela lepsie,lebo viem ze som to vcera vzvladol a zvladnem to aj dnes.
barunka-ahoj,ja uz od pol osmej som hore.idem zas na poobednajsiu,takze nechcem spat do dvanastej,lebo chcem porobit este nejake veci.

Jarka77

presne barunka treba oddychovat ked sa da lebo to je dolezite pre nas aj pre vsetkych. Dnes ideme so Silvi zas na jogu uz sa tesim.

Jarka77

barunka to je cvik vyskusaj to najprv priesvitnym lakom to nepokazis aj ked trosku mimo a s nalepkami to nie je problem lebo idu na vyschnuty lak a nemusia byt dokonale presne :-)