Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

damaxy

Barunka ešte sú výhodné miesta aspon u nás v kaderníctve kde chodí vela žien a tam sa všelijaké šu šu šu a dozvieš sa alebo aj kozmetika anechty.Všade kde robia zhovorčivé ženy.Ja som takto našla psa ked nám utiekol.Dva dni som ho hladala,po susedných dedinách a medzi psíčkarmi na polícii atd.Potom som šla na odber krvi na polikliniku.Dcéra sa pýta:Mamo ideš ho hladat.A ja som povedala hej k doktorom.No a povedala som sestričke ked mi brala krv.Ona na to ,že ano vie o pani čo včera nasla psa a bol to nás.Takže ani nevieš kde sa dozvieš.Vela štastia.

inka

jarka tak tomu sa hovori šťastie a nemusiš ani ježiškovi pisať ako my.Nemaju tam aj obrazovku alebo počitač,žeby sme si tam aj my zavolali s damaxy?gratulujem k vyhre!!!

inka

alti,cerealie nemam moc v laske,ale ovocie som si už dala aj bananik.ja mam rada cerealne tyčinky s jogurtom,ale potom som niekde čitala že je v tom zbytočne vela cukru a stuženeho tuku tak som to prestala jedavať.ja si dam rada len neaky jogurt a ovocie.

damaxy

alti radí cerealie,no ja som si dala take suché zn.emco sú vyborné s orieškami a červeným ovocím.Ja to nezalievam,len tak vyhrýzam a kedže som prehnala ma bolia zuby z toho drvenia.Ja neviem čo mal za chrup pračlovek,ktorý jedol obilie,len tak.

inka

my sme mali aj samčeka a toho sme ho podarovali lebo sa tu stale nahaňali a to ti bolo na nevydržanie.To take zvuky a buchoty vydavali,že sa to nedalo počuvať ale male sme nikdy z toho nemali.kup malemu vodne korytnačky na tie nepotrebuješ papiere a su ovela lcnejšie.

damaxy

barunka daj si inzerát na darovanie korytnačky,ved niekto by sa možno chcel zbavit,to preto píšm ,že za pokus to stojí.Je to iné zviera,ale ked vidíš čo všetko ludia vedia vyhnat na ulic,do vody pohádzat.to nepotrebuje komentár.

alti

Tusim Inka chcela zrana nieco male pod zub, takze miska cerealii s ovocnym salatom sup Tebe, Inka. A antidepresivum = bananik :D. Idem sa dalej venovat mladej generacii. Kontakt s mladymi je pre mna take zdrave antidepresivum a protistarnuci vitamin. Pre niekoho tajna laska, pre mna profesia, hi, hi. Pekny den dievcata a Tomas.

damaxy

jarka ja tiež nemám rada rano zavčasu vstávat.Moj muž mi to ale radí,lebo to asi niekto povedal,že je to tak lepšie,že viac stihneš.No ja radšej rýchlejšie porobit a dlhšie spat.Do tej pol deviatej,no keby som nebola do noci hore iste by som nepotrebovala spat tak dlho,ale nebudem menit.