Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

barunka

čo je u vás nové? čo pekné ste prežili?
ja som bola včera s rodinkou v obchode so zvieratkami.chcela som totiž suchozemskú korytnačku.viem,že je veľmi drahá a musím mať na ňu papiere.tak som si vymyslela,že skúsim nejakého jaštera no to je to isté(trošku horšie,lebo žerú cvrčkov).Kvôli synovi nemôžeme mať žiadneho chlpáča ani vtáka a rybyčky sú vraj nudné.Ešte vodná korytnačka by bola možno zaujímavá,ale raz u známych môjho syna pokúsala potvora a už sa im vyhýba.No každopádne ak by a niekto chcel zbaviť such.korytnačky,dajte vedieť.

damaxy

tomáš veru sme ta čakali s Inuškou,ale mna už potom boleli oči aj hlava,musím potrénovat alebo lepšiu obrazovku poprosit.

inka

tomas ja som včera zaspala,ale myslela som veru na teba.tak hlavne že to dobre dopadlo a tak to už bude každy deň.a tiež byvaš tak dlho ako moj synator.ale dufam že aspoň rano si pospiš nech sa ti vyrovna spankovy deficit.

tish

dobre ranko vsetkym, ja idem o chvilu zase na to srandovne skolenie, budem tam zase cely den a cely tyzden, takze si s vami rano kavicku nevypijem ale ja to dobehnem potom a pri kavicke inde na vas budem mysliet.

alti

Jeej dievcata, ja som si myslela, ze ten Tomas, co ste ho vcera vecer sem-tam spomenuli, je Damaxy syn. A lala, to je partak z kaviarnicky :o). Pekny den a prijemne ranne stretnutie pri kavicke.

tomas81

Prave ide dobry film na hbo. 21gramou.Je to film o zivote,o tom aky je zivot nevyspytatelny.Kto ten film vydel tak vie o com rozpravam