Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

damaxy

Barunka,ja som videla jeden diel cosbyho ako ho deti otravovali kvôli psovi,on im ho nechal na týžden a potom sa tešili ked ho mohli vrátit.Ja by som do bytovky okrem škrečka nechcela nič,no teraz sme už nie v paneláku a máme psa,no je s ním starost.On potrebuje si pobehat po prírode a nie len po dvore.

barunka

no inzerát je na svete, ale nikto ešte neodpísal. bude pre začiatok musieť stačiť vodná korytnačka.
mi sme so synom prosím pekne už písali ježiškovi.Ešte sme to neposlali,ale vraj aby na niečo nezabudol.Máme to prilepené na chladničke a dopisujeme.Drobec tam má popísanú polku hračkárstva.Medzi tým aj živého psíka.Keď som sa mu snažila vysvetliť, že so psíkom v paneláku to nie je také jednoduché,tak mi povedal,že keď sa mu už nebude chcieť so psíkom hrať - vrátime ho ježiškovi do vrecúška.Ako mu závidím jeho jednoduchý svet.

Jarka77

no ja neviem bola sutaz ze shark computers ze cislo tam a jeden sa dovolal a nemal net tak som rychlo vytocila naklikla sa na stranku a povedala som normalne som nechapala nikdy som sa nikam nedovolala

inka

to ja zase tie kalorie tak neratam,len som bola v presvedčeni že jem niečo zdrave namiesto čokolady ktoru mam rada najme horku a ked som zistila že je to blud tak si dam radšej tu horku čokoladu s mandlami.

damaxy

treba rozlišovat čo je v danom momente dôležité,či dobrá nálada apokoj v duši alebo cm viac v páse.No ked ti je zle radšej to kilo naviac

alti

Jupii, Jarka. Inka, s tymi tycinkami je fakt, ze privlastok zdrave by mal byt v " ". Ale zase ja si myslim, ze ked mam na cosi aj "nezdrave" chut, tak si treba prianie splnit, telo zbytocne neznasilnovat. Ved toho nemusime zjest kila, no nie?

damaxy

Jarka gratulejeme k výhre,si šikovnica šikovná a vidíte štastie je u nás rýchlo si niečo želajme,kým je na návšteve.