Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
tu ste?
damaxy neboj už som mu napisala,teraz už len posluchať a čakať.Poslušna si ešte teda musiš počkať a komin vyčistiť.a potom ťa už očka bolieť nebudu
tomas ty si už hore??? čo nejdeš spať,veď si prišiel tak neskoro z roboty.vieš,že mi s pp potrebujeme veľa,veľa oddychu. Potom sa všetko lepšie zvláda.
dobre rano,ty porozpravaj ako bolo
jarka to musíš byť fakt šikovná.Ja som schopná spraviť si pekne len ľavú ruku.Ľavou pravú nedokážem iba čo sa rozčúlim,že to nejde tak jak si to predstavujem.
ale viete co vytesujem sa zo svojich nechtov v sobotu som si ich urobila su take krasne. Dala som si taky lak skoro priesvitny ale do ruzova 2x na to som si nalepila take kvietky - nalepovacky na nechty mali v optime a na to priesvitny lak. Nie je to tazke si to urobit a nechty vyzeraju nadherne.
ahoj barunka ja som bola vcera este po praci na anglictine celkom fajn bolo a potom len vecera telka a spat a rano ja strasne tazko vstavam dnes nieco po 6 ale ja som taky spachtos odjakziva :-) ale uz som v praci a pracujem
alti ty si tiez ranostajka. Pekny den vam vsetkym prajem
tomas ty nemozes spat ? :-)