Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

damaxy

Miksi aby si bola v obraze je rok už neberiem lieky,ale vela vecími dokáže ublížit,no zatial to ustojím a musím to ustát,lebo vždy si spomeniem kde nechcem byt.A ku všetkému a všetkým sa tak staviam.Jednoducho si poviem ked sa nedá vychádzat s niekym tak nebudem s ním vychádzat,ked ma niečo chce zožierat,nedovolím to.Mnohokrát potom sú reči aká som ale ja chránim seba.A ak niekto chce sa vymenit nech tak urobí.Takže teraz riešim najma seba a či mi to uškodí,alebo pomôže.

miksi

takze mne je vcelku ok,len este to neni 100%.este stale nerobim a ani si neviem predstavit,ked pojdem do prace,ako to tam zvladnem.Ved od unavy odpadnem.Ty ako sa mas?

damaxy

Miksi normalne ja rozmýšlam o vas,čo robíte,ako sa máte,či je vám lepšie.A toho je fakt popísané sú to také babské hovory a občas popreberáme aj naše stavy,kde tu sa niekto nový objaví.

barunka

no idem ja pomaličku domov,teda najprv do škôlky pre tú moju radosť a potom domov.Vlastne ešte kúpiť chleba a maslo.No to po ceste.Neviem ako u Vás,ale u nás je krásne počasie.Malému zoberiem bicykel a vyrazíme niekam na prechádzku, starého pošlem na ryby a všetci budú spokojní.Takže zajtra v kaviarni. papa

miksi

jeeeeeeeeeeeeeeej,damaxy,tak to je od teba pekne,ze si na mna myslela.No mam sa podstatne lepsie,zachvaty pp su uz len take slabe,a ak nieco pride,tak sa to snazim predychat!!!No stale ma trapi tetania a take tie depresivne myslienky...Ja uz som zufala,neviem odkial sa beru,ved som stastny cloviecik....A este taka ta unavenost,fakt nechapem z coho.Mam este cosi s hrtanom alebo hltanom,musim ist dnes na krcne,tak som zvedava,co mi tam zas objavia...A ty ako?Nestihala som citat predchadzajuce texty,ked vy stale tolko vela pisete:-))))

damaxy

inak Miksi som na teba dopoludnia myslela,že si dávno nebola,tak nám volačo popíš,ako ti je a čo máš novéééé

miksi

ahoj lidicky,zas som sa dlho neozvala,ako mate?Vidim,ze su tu novi ludkovia!
Tomasko,tak posli fotku ze aky si fesak!!

barunka

veď ja viem,to by bolo utrpenie pre toho psa.Od 6,00 do pol piatej by bol doma zavtretý.A okrem toho drobec je alergik-nemôže mať chlpáča.
už som já zistila prečo sa mne furt tá hlúpa hlava motá a pred očami sa stmieva.Mám nervy,že by som šéfa pokúsala a vyžrala som včera malému sladkosti. Šak som menzes dostala.
Tomáš má aspoň v tomto výhodu.Tí chlapi, všetko majú jednoduchšie.