Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ahojte vsetci,damaxy,inka,tish.uz tu nieste,lebo je vela hodin.Ale to nevadi.rano si pokecame a viete o tom ze sa velmy tesim??? V praci som to vzvladol,vdaka vam a hlavne vdaka damaxy.Velmy si my pohohla,dakujem ti a dakujem vam vsetkym.ste skveli.sa velmy tesim na rano,lebo viem ze si s vamy vsetkymi pokecam a budem sa citit lepsie.Dakujem Vam vsetkym,velmy my pomahate.
takže už tu nikto nie je a ja pojdem si lazkat a nech sa mi dobre spí si želám a vám všetkým taktiež.
už som umytá vonavá a svieža,pojdem sa napit a dám si na zuby pilulu,lebo som včera drvila orechy a musli a jablá takze chúdatá ma bolia aj horný a dolný rad.asi si aj polampujem,furt to ešte dráždim jazykom skúmam,tak pazravica ti treba.
tak ak nazaspim, pridem vas pozrieť,som zvedava ako bolo dnes tomašovi v robote.
damaxy a ty si si to ešte nevšimla?nechcem ťa zarmucovať dopredu,ale mne to raz povedala taka zrelšia kamoška a ja som myslela žesa myli ale mala pravdu a nehovorila nič že by sa to zastavovalo pri neakej miere.a prave sa vratil moj športovec a vyzera aspoň o rok staršie ako ked odchadzal,no bud to bude vekom alebo pivom?!
pojdem sa asi umyt a chcem ešte toho tomáša počkat ak sa ohlási no už ma bolí ta lebena ved som tu dve hodiny.
ja som ti už minule pisala,že ja na vas myslim stale.a na tomaša som tiež myslela dnes.Tisch dobru nocku!fajne sme si pokecali,mna dnes namiesto oči bolia križe.
inka dakujem ti za predpovede,také mám rada a blbnú aj tí nad 190 cm?
damaxy ja som myslela,že muži blbnu a ženy zreju.a neboj neoslepneš.
ktovie ako sa mal náš tomás v robote,ja na vás normálne myslím aj cez den.