Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

tish

ahoj barunka, sisi som zaviedla ja, kludne si ponadavaj. vsetci nejak na nic spia, to je na figu.
ahoj skorica, aj ked pracujem neviem ti s tym pomoct ale pocula som ze by malo byt tak, ze 7 dni do roka mas narok na navstevu lekara.

škorica

Barunka, aj ja idem dnes k tej šiši doktorke ako ju ty voláš. Tá moja mi medzi dvermi predpíše lieky a je po debate. Užívam ich už 3 mesiace. Sylvia ty si tuším písala, že užívaš len pol paretinu denne. Ja pokiaľ som užívala len polku tak som nepribrala a teraz 4 kilá. Aké obdobie užívaš polku. Ja si myslím, že mne by tiež stačíla polovička, lebo aj keď som užívala polovicu tak som sa cítila tak isto ako teraz.

tish

silvi, nie som v poriadku, pred dvoma mesiacmi som sa zacala liecit. ja mam problem depresie a uzkostne zachvaty suvisia u mna s tym.

barunka

ahojte.mám síce po káve,ale rada sa ny chvíľu pridám.Tiež nemám doma internet,ale ja to beriem ako výhodu,lebo roboty mám doma viac než dosť.Internet by som nestíhala.Aj ja som na nič spala.Som skôr unavená ako oddýchnutá.Dnes idem konečne tej mojej šiši doktorke ako to tu niekto nazval.Mám vždy také zmiešané pocity.Idem tam s niečím čo si myslím, že mi robí problém,ale pri rozhovore s ňou sa objavia veci,ktoré sú podľa mňa už dávno zabudnuté.A o tom to asi celé je.Tie podvedome potláčané veci ma ničia. Kruci.Nadávať je tu povolené ?

škorica

Čaute baby,po dlhšom období Vás opäť zdravím a mám na Vás otázku. T78m, že som 10 rokov nepracovala tak poriadne neviem načo mám v práci nárok. Vo firme, kde pracujem každý hovorí inak. Dnes potrebujem navštíviť 3 lekárov. Mám právo na náhradu mzdy za celý deň? Inak chcem Vám povedať, že práca mi fakt pomáha na zvládnutie mojich psych. problémov. Keď som bola doma, kneď ráno ako som sa zobudila iž som aj myslela . na to že. musím užiť lieky. V práci sa mi pár krát stalo, že som si zmyslela aj o pol 10. Problém mi robí len skoré ranné vstávanie pred 5 no a som dosť unavená. Pekný deň praje škorica.

Silvi

A teraz si uz v poriadku? Myslim ci sa ti vracaju zachvaty. Ja mam niekedy pocit, ze sa neudrzim na nohach, alebo ma premkne taky cudny pocit-akoby strach ked sa zobudim v noci, ale zachvaty v takej intenzivnej podobe ako na zaciatku uz chvalabohu nemam. Mam vsak obavy, ze sa to zasa vrati a potrebujem byt fit, toho roku by som chcela odovzdat kvalifikacnu pracu, vlani to koli zdravotnym problemom absolutne neprichadzalo do uvahy. Budem musiet byt hore aj po veceroch a potom sa na druhy den citim nanic. No co uz...

tish

ahoj silvi, ja tiez nejako blbo spim, budim sa stale. mne persen pomohol iba na chvilu, u mna su uz depky takym sposobom nezastavitelne a to bol pokus. ale ked ma dievca len taky nejaky problem, napr stres zo skusok a inak nie, tak by jej to mohlo pomoct.

Silvi

Dobre ranko tish, aj ja mam este chvilu cas, tak do deviatej. Aj vcera tu bolo pomerne prazdno, dievcata tu kecaju skor vecer, ale doma nemam internet, takze sa nemozem pridat. Inak persen som brala aj ja, ale neviem ci mi pomahal, lebo vtedy som uzivala viac liekov aby som dokazala fungovat. Aj dnes som spala nejako blbo, ale to bude asi vypätim a stresom, lebo teraz mam strasne vela roboty, aj vcera som tu bola do siedmej.