Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

Silvi

Sybila ja si myslim, ze by si mala ist za lekarom, pretoze tie lieky pomahaju. Daju sa predpisat aj take, ktore nemusis brat stale, len podla potreby. Ja beriem neurol a naozaj len vtedy, ked ho potrebujem. Teraz som ho tri dni nebrala vobec a nemam pocit, ze ak si ten liek nevezmem,tak to nerozchodim. Vies, ked som v praci nemam az take problemy, prosto mozog je zamestnany niecim inym, nerozmyslam nad sebou tolko ako ked som sama, alebo ked nemam co robit.Tiez by som chcela mat este jedno babo, ale teraz to neprichadza do uvahy. Moja kocka ma teraz devät rokov, takze si hovorim ze casu mam este dost. Prajem pekny deň.

Silvi

Ahoj Jarka, co mas vela roboty? Ja som sa tiez vcera nemala cas tu dostat. Kazdu stredu tu musim byt az do siedmej. Inak, zabudla som ti v utorok poblahozelat k tej tlaciarni. My tiez doma mame Lexmarku, ale aj s kopirkou a skenerom, tlaci celkom dobre.

barunka

o reikistoch som tiež niečo počula,ale veľmi málo, preto sa ich bojím navštíviť.A pýtala som sa na nich aj svojej lekárky,ktorá to nezatracovala,ale hovorila,že treba natrafiť.Napíš niečo visc o priebehu návštevy u nich.

sybila

Ahojte, tak všetci tu píšete,že zle spíte, ja zas naopak veľmi dobre spím. Aj to, že je vám v práci lepšie, ja som teraz nezamestnaná-teda ofic.-inak robím doma účto, ale ked som chodila do práce, zvládala som to ale stále som mala strach, že mi bude zle a že budem musieť odísť, to ma dosť ničilo, inak ak som doma mi nič nie je, ale ak vyleziem von, do obchodu a pod. tak ma to chytí. Lieky neužívam žiadne ani u psych.som nebola a ani sa nechystám, lebo si myslím, že to nejako zvládnem, ako som písala na budúci týždeň pôjdem skúsiť ešte tú regresnú terapiu. ked som chodila asi pred 4 rokmi na liečenie reiki-určite ste o tom počuli-tak mi rok bolo fantasticky, žiadne problémy. Potom keď ma to chytilo znova tak som bola na regrese-minulé životy- to už som trocha načala minule, že tam som si úplne odstránila žalúdoč.probl. a pochopila som prečo ich mám. A na budúci týž. pôjdem asi vyskúšať znova na túto panickú poruchu a uvidím. Lebo by som chcela ísť aj na materskú ale stále sa nato necítim, lenže syn má už 15 takže najvyšší čas. persen si tiež občas dávam ale neviem, či mi pomáha, možno trocha. majte sa

tomas81

Caute vsetci,co ako sa mate???
Ja som teraz vstalzase idem na tu poobednajsiu sichtu,joooj uz ma to nebavy.pridem o polnoci,idem spat zobudim sa pokial sa spametam zase treba ist do prace.A aj nejak sa ochladilo,a to sa my vobec nepaci.
Ale inak po psychickej stranke sa citim lepsie,aspon to.

barunka

inak ja nejdem psychiatričke,ake psychologičke.Takže tá mi musí venovať svoj drahocenný čas.Hádam takú hodinku.

barunka

škorica. mne osobne parerin vôbec nepomáhal.Beriem teraz xanax 3x denne+cipralec+magneB6,pred a počas menzesu B-komplex.Pribrala som 5 kíl,ale vôbec mi to netrhá žily.Hlavne,že mi je dobre.Tiež som už bola na tom tak,že som nebrala skoro žiadne lieky a po roku som skolabovala.Táto diagnóza je tak nevyspytateľná,že až.Ale beriem to tak,že po každom páde na dno sa dokážem stále odraziť a tým som silnejšia.Nijaká svinská(prepáčte) panická porucha ma nezloží.

Silvi

skorica, paretin uzivam asi mesiac a chvalabohu som nepribrala,citim sa vsak trocha leptsie ako predtym. Okrem toho beriem aj Neurol, 1 denne.K doktorke idem v pondelok, tak uvidim co mi povie, nastastie nie je taka, ze ze mi predpise lieky a je po debate, chce sa rozpravat, aj ked ma vela pacientov.
barunka: zanadavaj si ked ti to pomoze. Aspon u mna to tak funguje.