Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
prosim vas, co pomaha na ukludnenie?
ta telka fakt neviem naco je, ved tam nic nejde a ak aj ide, neda sa na to pozerat. ja citam jamesa herriota, to su pribehy jedneho veterinara a jeho pacientov a ich panov, tusim ze aj serial isiel ale ten som nevidela. a to je take mile citanie aj vesele aj smutne. take viem aj dookola citat. tak ja este trosku pocitam a tiez pojdem do hajan. dobru nocku prajem.
no idem teda spať,dobru nocku!
to je jednoja mam rada aj knihy,včera so dočitala a nemam čo čitať tak som išla pozrieť tu telku a nič tam nie je.
mna to strasne bavi, teraz myslis film? alebo knihu?
to by som aj ja rada vyskušala ale u nas nie su.ja som pozerala čo je v telke a zase nič,to je hrozny program.Tak by som si pozrela neaky dobry film,neaky lahky primitivny romanik,nemaš neaky typ?
ja som nedavno dosla z brusnych, dala sprchu a teraz tuto vyckavam kedy ma zacne brat do spania. a mam este prichystanu knizku.
a ty čo porabaš tisch?
inka ja tiez take poriadky nerada:)damaxy este stale tie zubky? tak dobru noc a ze im odkazujem nech sa skludnia!!
dobru nocku a nech ťa ta bolesť čo najskor prejde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!