Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

inka

samozrejme ako vždy žehliť,ja mam hnedoproti dosku žehliacu a aby ma nebolelo medzi lopatkami tak si sem tam sadnem a nakuknem sem

damaxy

inakšie objavila som aj na herpesy výbornú mast,lebo ja obvykle ked prídem od zubára neviem prečo mi pribalí k tomu herpes,alebo aspon kútiky.Volá sa epigen tá mast na herpesy.Ak by ti bolo treba.

damaxy

No ja nie som opuchnutá a tie priesnitzove zábaly,tá jeho žena bola velmi múdra,ona to iste používala a on to hodil do sveta.To mi pomáha na všetky bolacky.To je také vlhké teplo a po slovensky normálne zábaly ako pri horúčke.Takýmto vždy začínam a vtedy začne platit pomôž si človeče a aj pán boh ti pomôže,ked vidí tú snahu.

inka

no presne viem čo hovoriš,ja som to mala tiež na tej strane kde mam mostik,ja som sa zase napchavala s pistaciami v mede.najprv ma bolelo akože pri nom a pod nim a do rana som mala opuchnute aj uši,ako ma to bolelo.to som musela isť k zubarovi,on mi ho vytiahol,vyfukal so vzduchom a malo byť dobre,ale davala som si ešte tie vyplachy a obklady,lebo ja som blba si tam štuchala so šparadlom ale cele som si to rozdraždila.

damaxy

inka ja mám mostík vzadu a jedla som na nom orechy a musli takže som to určite podráždila a včera mi bolo trochu lepšie tak som si dala dve mydielkové orbitky a bolí ma aj prehltnút a aj jazyk,lebo tým som to ešte tiež rozdráždila,ked som to furt kontrolovala.No kazy nemám ved v júli som bola na prehliadke a to je dobrý zubár.

inka

damaxy,chudatko moje,zuby su neprijemnejšie ako pp.dala si si už aj ladovy obklad?ja som mala take patalie po dovolenke v auguste.mne pomohol ten lad,no ale ťažko povedať,niekomu pomaha teplo,inemu zase chlad.aj šalvyove vyplachy mi pomohli ale tiež len vlažne.

damaxy

ahojte,ja mám patáliu s tými zubami a zajtra mažem k doktorovi,papam ibuprofény mnam a teraz som si dala priesnitzov obklad.Viem,že to nemám pokazené ale riadne podráždené a bolí ma najme krk aj ked prehltnem,som si možno podráždila aj nejakú slinnú žlazu alebo čo.No ved uvidím.Inak ja tieto stavy ,že nejaká choroba a pod.Odkedy som prekonala PP velmi zle znášam.To sa dostávam do dakej vývrtky a musím stale rozumom si hovorit,to čo tu radím a vypisujem.Uplne ma to odrovná,no to druhé ja ma naštastie drží.