Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Dievcata caute, tusim aj mna zacina boliet pod mostikom. To co je dnes vo hviezdach?
dnes tu bolo cely deň tak mlkvo až mi bolo smutno
samozrejme ako vždy žehliť,ja mam hnedoproti dosku žehliacu a aby ma nebolelo medzi lopatkami tak si sem tam sadnem a nakuknem sem
inka a čo stíhaš popri forovaní ešte?
inakšie objavila som aj na herpesy výbornú mast,lebo ja obvykle ked prídem od zubára neviem prečo mi pribalí k tomu herpes,alebo aspon kútiky.Volá sa epigen tá mast na herpesy.Ak by ti bolo treba.
No ja nie som opuchnutá a tie priesnitzove zábaly,tá jeho žena bola velmi múdra,ona to iste používala a on to hodil do sveta.To mi pomáha na všetky bolacky.To je také vlhké teplo a po slovensky normálne zábaly ako pri horúčke.Takýmto vždy začínam a vtedy začne platit pomôž si človeče a aj pán boh ti pomôže,ked vidí tú snahu.
no presne viem čo hovoriš,ja som to mala tiež na tej strane kde mam mostik,ja som sa zase napchavala s pistaciami v mede.najprv ma bolelo akože pri nom a pod nim a do rana som mala opuchnute aj uši,ako ma to bolelo.to som musela isť k zubarovi,on mi ho vytiahol,vyfukal so vzduchom a malo byť dobre,ale davala som si ešte tie vyplachy a obklady,lebo ja som blba si tam štuchala so šparadlom ale cele som si to rozdraždila.
inka ja mám mostík vzadu a jedla som na nom orechy a musli takže som to určite podráždila a včera mi bolo trochu lepšie tak som si dala dve mydielkové orbitky a bolí ma aj prehltnút a aj jazyk,lebo tým som to ešte tiež rozdráždila,ked som to furt kontrolovala.No kazy nemám ved v júli som bola na prehliadke a to je dobrý zubár.
damaxy,chudatko moje,zuby su neprijemnejšie ako pp.dala si si už aj ladovy obklad?ja som mala take patalie po dovolenke v auguste.mne pomohol ten lad,no ale ťažko povedať,niekomu pomaha teplo,inemu zase chlad.aj šalvyove vyplachy mi pomohli ale tiež len vlažne.
ahojte,ja mám patáliu s tými zubami a zajtra mažem k doktorovi,papam ibuprofény mnam a teraz som si dala priesnitzov obklad.Viem,že to nemám pokazené ale riadne podráždené a bolí ma najme krk aj ked prehltnem,som si možno podráždila aj nejakú slinnú žlazu alebo čo.No ved uvidím.Inak ja tieto stavy ,že nejaká choroba a pod.Odkedy som prekonala PP velmi zle znášam.To sa dostávam do dakej vývrtky a musím stale rozumom si hovorit,to čo tu radím a vypisujem.Uplne ma to odrovná,no to druhé ja ma naštastie drží.