Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

damaxy

no idem si dat daky ibuprofén vydrzala som 6 hodín,ak sa robí nejaký zápal rozohnat to.Inuka čest práci a ostatným dobrú noc.

inka

no ja takisto,nerada davam pradlo zo šnur a nerada vyťahujem riady z umyvačky.a momentalne si neviem ani spomenuť čo rada robim z tychto domacich prac.Mam rada ten pocit po dokonale vyupratovanom byte,ked to tak všetko vonia a všade je poriadok.a skrine ked su uhladne vyupratovane,len sa do toho dať,toje to do čoho sa musim vyslovene dokopať!

inka

u nas sa hovori:tym pranim to zoderieš!u nas totiž to všetko čo nedopadne dobre je na mna.alebo aspoňto ja tak vždy pochopim aj ked oni to akože zo srandy a ked sa nadujem a poviem že tak to už robiť nebudem tak povedia že nepoznam zmysel pre humor.raz som mojmu mužovi nechavala všetky veci tam kde si vyzlieka vyzlieka a ked sa mu minuli všetky trička,začal nosiť košele,ked sa minuli košele tak sa tak nenapadne opytal, že či mame niečo s pračkou,ja že prečo,že nema už čiste veci a ja mu na to,že kde ich teda ma lebo v koši neboli ked som davala prať,tak sa na mna pozrel že asi čo je to kôš na pradlo?!no tak to sa trochu naučil ale ešte je vela roboty s nim aj s detmi.

damaxy

pre mna je najhoršia robota z bieliznou brat ju zo šnúry,neviemprečo ale ja by som to nechala tam visiet aj týžden.

Alternativa

Inka, aj u nas je to presne tak. Len este pocuvam vetu "ani to nenosime, ale tym pranim sa to zoderie". Tak to je na rehot.

inka

no ešte jedny navlečky a končim.no možno o 2 dni začnem znovu,janeviem čo stale len periem a periem,teraz sa ani nečudujem ved syn doniesol kufor 25kg ale ja aj tak bežne každy deň periem.moj muž hovori žeurčite vyťahujem aj zo skrine čiste a hadžem do pračky.no opraťako oprať ale to žehlenie nemam rada

inka

no možno vo hviezdach ale v každom pripade pod mostikom,to vieš v našom veku môžme byť rady že vobec pod nim a nie pod žabou