Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
no idem si dat daky ibuprofén vydrzala som 6 hodín,ak sa robí nejaký zápal rozohnat to.Inuka čest práci a ostatným dobrú noc.
čau tisch,neperiem prave som dožehlila a teraz to musim dať do skrin,čo tiež mimochodom nemam rada :-)
no ja takisto,nerada davam pradlo zo šnur a nerada vyťahujem riady z umyvačky.a momentalne si neviem ani spomenuť čo rada robim z tychto domacich prac.Mam rada ten pocit po dokonale vyupratovanom byte,ked to tak všetko vonia a všade je poriadok.a skrine ked su uhladne vyupratovane,len sa do toho dať,toje to do čoho sa musim vyslovene dokopať!
u nas sa hovori:tym pranim to zoderieš!u nas totiž to všetko čo nedopadne dobre je na mna.alebo aspoňto ja tak vždy pochopim aj ked oni to akože zo srandy a ked sa nadujem a poviem že tak to už robiť nebudem tak povedia že nepoznam zmysel pre humor.raz som mojmu mužovi nechavala všetky veci tam kde si vyzlieka vyzlieka a ked sa mu minuli všetky trička,začal nosiť košele,ked sa minuli košele tak sa tak nenapadne opytal, že či mame niečo s pračkou,ja že prečo,že nema už čiste veci a ja mu na to,že kde ich teda ma lebo v koši neboli ked som davala prať,tak sa na mna pozrel že asi čo je to kôš na pradlo?!no tak to sa trochu naučil ale ešte je vela roboty s nim aj s detmi.
periete zienky periete?
pre mna je najhoršia robota z bieliznou brat ju zo šnúry,neviemprečo ale ja by som to nechala tam visiet aj týžden.
No aj také mlkve dni bývajú.To znamená,že nemôžu písat,alebo majú niečo lepšie na práci.
Inka, aj u nas je to presne tak. Len este pocuvam vetu "ani to nenosime, ale tym pranim sa to zoderie". Tak to je na rehot.
no ešte jedny navlečky a končim.no možno o 2 dni začnem znovu,janeviem čo stale len periem a periem,teraz sa ani nečudujem ved syn doniesol kufor 25kg ale ja aj tak bežne každy deň periem.moj muž hovori žeurčite vyťahujem aj zo skrine čiste a hadžem do pračky.no opraťako oprať ale to žehlenie nemam rada
no možno vo hviezdach ale v každom pripade pod mostikom,to vieš v našom veku môžme byť rady že vobec pod nim a nie pod žabou