Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
takže milá škorica hajde aj ty k zubárovi,môže sa tam dačo kazit.Inak všetky zdravotné nepríjemnosti aspon u mna je velké duševné znepokojenie.Pre klud to musím riešit čo najskôr.Neviem Pred tým som si nerobila tažku hlavu a bolo mi lepšie.No aj to sa naučím zvládat.Slubujem,len to tiež chce čas.
Práve som sa vrátila od psych.Klasika, zase mi predpísla lieky a na otázku, že či nemôžem znížiť dávku ataraxu,lebo som v práci aj doma ospalá mi povedala, že ho môžem úplne vysadiť. Ešte som bola na kožnom, lebo mi hrozne padajú vlasy.Predpísala mi vodičku alpicort, lieky viaderm alebo revalid si mám kúpiť sama a ešte ma odporučila na vyšetrenia / imunologické, ednokrinologické/. Damaxy, aj mňa včera začal bolieť zub pod mostíkom , bolesť cítim pri horúcom.
moji milí a skúste napísat navzájom si pre povzbudenie,čo robíte pre to aby lepšie bolo.Vymienajú sa tu negatívne skúsenosti z choroby,čo je tiež dobré,ale pomôžme si niečím čo by nás tahalo dohora.Prispôsobme život terajšiemu stavu,nepozerajme dozadu,hodnotme čo nás asi čaká a čo ideme spravit aby bolo lepšie.Držme sa toho čo sme dosiahli.Menme myslenie a zvyky a tešme sa aj z malého pokroku.Všetko je to v hlave a všetko je to o živote,ktorý žijeme.Takže len zmena pomôže.
jarka, ja som na tom skoleni, prihlasena som ale nie som pri pc. zatial papa
Uz som tu, ale o druhej idem na oslavu, takze dnes sa uz asi neozvem. Jarka, skoda, ze tu zajtra nebudem, zavolala by som ta na kavu. Ale ved tych piatkov bude este dost nie? Inak doma som si skusala tie cviky z jogy, ale velmi si ich nepamätam, asi sa budem musiet pozriet do knihy.
nieste :-)
ste tu? lebo ak nie idem na obed
co sa tyka toho spania ja dobre spim boli casi ked som sa budila ze sa asi zadusim to len pocit z PP odkedy beriem liekdy tak v pohode. Dnes som ale zle spala asi 3x som bola hore a o 4 som mala pocit ze uz som vyspata ale potom o 6 ked trebalo vstavat nie a nie vstat. Zajtra mam skolu takze tu nebudem.
silvi ja som tu
Je tu dnes niekto?