Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Miksi a ako ty vieš že nepomáha?Pomáha ,pomáha ale to nie je cítit,ale tvoj stresový minerál sa doplna,bez neho by bolo určite horšie.Aj lieky pomáhajú len mne sa to tiež napríklad nezdalo.Išlo to pomaly,my sme zvyknutí,že vezmem tabletku a po pár hodinách je dobre.Keby to tak fungovalo vo všetkom ,lenže..
tak som bola u zubára,stále dobre vyzerá a sstrička je veselá a usmiata.No a od takýchto ludí som vyšla aj ja usmiata uvidím dokedy mi to vydrží.Našiel mi tam nejaký nedostatok tak to spravil a ja som mu od radosti nchala 54o sk.Dúfam,že takýto zážitok bol tento mesiac posledný.
moja ja uz beriem magne stale a nepomaha.Teraz som ho po mesiaci vysadila,tak som zvedava ake to bude!!!a daco ine???
miksi,ja to dychanie a aritmiu mam tiez ked som v stresoch a pomaha mi magnezium.dam si pravidelne kazde rano jednu tabletku a cely den pokoj s dychanim a busenim.na zaciatku som si dala aj 2x denne ked sa priznaky vratili.teraz viem,ze mi to zabera tak som spokojna.
ja zas nic nemam,no ale ved on pride!!!tak som zvedava.A mas sa???Mne je tiez o nieco lepsie,ked sa vyrozpravam!Ja potrebujem sa zbavit toho tazkeho dychania a arytmii!Mate nejaky osvedceny postup?
damaxy ako sa maš?bolesť ustupila,dufam že ano.
čaute baby,no mam za sebou kontrolu u neurologa aj noveho psychologa.predpisali mi lexaurin a sedenia.o tyždeň idem zase,tak sa už moc tešim,neako mi trochu odlahlo u neho ako som sa tam vykecala.beriete niekto lexaurin?ako vam pomaha?miksi napisala som ti.
ahoj baby!!!
Inka,napisala som ti mail,tak sa co najskor ozvi!!!uz sa tesim!
komu mám zavesiť na nos aj to neveselé?musela by som sedieť celé hodiny denne u psychologičky.ale máš pravdu je tu popísaného veľa negatívneho,ale o tom to je.
nám sa včera udiala jedna bezva vec.vytopila nás suseda.skoro som ju priškrtila,keď som videla jej ľahostajný pohľad,ale mohlo sa stať aj horšie.Mohlo sa to stať po čerstvom vymalovaní, na ktoré sa len chystáme.Najšťastie len kuchyňu,ale aj tak bude bordel.
damaxy suhlasim s tebou, ale sama urcite najlepsie vies, ze vyrozpravat sa niekomu a hlavne takemu cloveku, ktory ta chape pomaha. Aspon mne. Vsetky ktore tu piseme sme na jednej lodi, aj ked chodim k psychologovi aj k psychiatricke, su to ludia, ktori na mna pozeraju ako na pacienta a potom je aj mne tazko zdoverit sa, lebo mam pocit, ze moje tazkosti su jednoducho malicherne a pokial to niekto nezazil, jednoducho to nemoze pochopit.