Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

marfuška

Inka,ja užívam lexaurin.No užívam ako užívam.Ja som už 2 roky bez liekov a lexaurin si dám len ked sa cítim velmi zle,alebo ma niečo moc rozruší.Vtedy si dám polku 1,5mg,niekedy celú,podla okolností.Mám ho radšej ako Neurol,lebo z toho som otapená.Po lexaurine sa cítim dobre,upokojím sa.Takže prajem Ti nech aj Tebe dobre zaberá.

Aria

Ahojte, uprimne povedane nestihla som si precitat vsetky prispevky a neviem ci to tu uz nebolo, ale dnes sa mi dostal do ruk pribalovy letak od nejakeho prirodneho lieku s nazvom GUAJACURAN. Prepisem vam charakteristiku: Znizuje dusevne a emocne napatie s pocitom uzkosti, ma slabe upokojujuce ucinky. Pouziva sa pri dusevnom napati, uzkosti, treme, nervozite a pod... Kolega to uziva a velmi si to chvali. Tak mozno niekomu pomozem. Inak stoji v lekarni okolo 65 Sk... Drzim palceky... ahojte

damaxy

Miksi mne to trvalo aj pol roka,ono to chce trpezlivost a poznat kedy to ide na mna a čo mám robit.a to dôležité zistit aká situacia mi to spôsobuje.Preto som aj dnes napísala,že ak nezačneme menit v živote to čo nám ubližuje,možme si pre panickú poruchu pripravit izbu,aby jej bolo dobre a nech sa roztahuje dokedy ona chce.

damaxy

Dievčatá moje milé,na ktoré sa každý den teším a myslím,moje slová,ktoré som napísala vedela som že vás prebudia. Nie sme chuderky,ani šibnuté,potrebujeme sa vyrozprávat,aj to robíme a aj sa poznáme,preto chcem aby sme sa aj tahali dohora.Viete,že chceme aby nám dobre bolo.

miksi

a co robit aby som to uz citila,ze pomaha?Spasem 2 banany denne,teraz som zacala s orechami,arytmie stale a stale....A inych veci sa uz ani nevsimam,lebo by som bola ako stara babicka:-))

marfuška

Damaxy,sme na tom rovnako.Aj ja som bola dnes u zubára,resp.zubárky.Ten moj nerobil,mal napísané,že má dovolenku,tak som sa trepala ku jeho mame.A tá mi povedala,že sa už nudil tak šiel dnes do práce.No ale zub mi urobila,naštastie ma to stálo "iba" 200 Sk.A dúfam,že nebudem tiež okútikovaná,lebo večne ked prídem od zubára tak si donesiem takúto pamiatku.