Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

damaxy

inka,ja mám takú tetu v rodine vyše 70 ročnú a tá našej starkej vždy povedala,vieš ja sa ti nerozčulujem,ja si dám lexaurin a mám pokoj,taká som kludná a papkala to a dobre jej robil.Mala aj nízky tlak,ale postoj k životu zlatý,naučila si rodinu obskakovat sa a všetko niekto vybavil vychodil dala si ešte lexaurin a takto vyzerá spokojná staroba.Najviac sa mi na nej páčilo,že jej ten liek robil dibre a to bolo pre nu hlavné,neviem či aj čítala aké má iné účinky,jednoducho teta spokojná.

marfuška

Tish,tak nech Ti zaberie a je zasa dobra.Aj mne je na figu,ale mna prezmenu boli hlava.Neviem kde by som ju odložila.Dnes mi je od rána trochu blbo.

marfuška

Zlatka,ale mne naozaj aj tá polka dobre zaberie,dokáže ma ukludnit.Žeby to bol naozaj placebo efekt?Lebo niekedy by som to rada prekonala aj bez tej tabletky,ale potom mi je tak zle ,že aj tak si ju musím dat.No ale nech je to ako chce,hlavne že je potom dobre.

zlata

no vidis inuska.ja som isla k nej ako pravy zdravotak aj s diagnozou pp.povedala mi ze pp ma ine priznaky a mne ked pomoze len polka tabletky tak to je uzkost ktora sa da zvladnut aj bez tabletiek.ale som rada ze neberiem nic okrem euthyroxu lebo aj na ten obcas zabudnem.

inka

zlatka no ja som sa tiež čudovala,ale povedala mi doktorka,že aj ked mam pp tak som citliva na lieky a vyskušame najprv toto.ja som sice mala niekedy aj xanax aj neurol ale ja som jej povedala že som to nikdy nejedla a ona mi povedala aby som neotala že mi to nič nespravi len trochu uvolni lebo som moc napäta stale,tak to vyskušam.ja uživam ešte lodoz na tlak.

zlata

ahojte dievcence.inka lexaurin si davam aj ja ked mam niekde ist a necitim sa na to.dam si polovicku 1,5mg.ked som to povedala sisi doktorke tak sa zasmiala ze to je polovicka z detskej davky, tak len obycajne placebo.preto mi nedala ani ziadne lieky lebo ked mi zaberie len polka lexaurinu tak nepotrebujem nic.som uplne zdrava!!!!!!!!a guajacuran sme na psychiatrii predpisovali hlavne studentom pred skuskami.je to take super na uvolnenie.aspon oni si to pochvalovali.

marfuška

Dávam si ho kedykolvek,proste ked cítim,že je zle a nezvládla by som to.Ja som predtým užívala vyše 2 rokov Seroxat.Ked som bola bez liekov asi pol roka ochorela som a tie problémy sa mi vrátili.Celkom tak ako na začiatku.Tak som hned išla za psychiatričkou,myslela som že ma vráti na Seroxat.Ale ona mi predpísala ten Lexaurin.Zabral a odvtedy ho užívam tak ako som Ti napísala.

inka

aria ja poznam guajacuran,daval mi honiekedy na začiatku doktor ked ma bolelo medzi lopatkami,jeto taky prirodny liek na uvolnenie svalstva a upokojenie.