Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ako sa zbaviť stresu a depresie bez liekov.dolu nižšie som pisala od koho je.no ja neviem čo zabralo,bolo toho v ten deň dosť vela čo som prežila ale ked som zaspavala s knihou v ruke tak som tak neak inak rozmyšlala.ja som mala pocit pred tym že nie som v žiadnom strese a potom som si tak davala všetko do suvislosti,čo bolo pred tym,čo min.rok a tam bolo pisane že ludia dokažu do seba strašne vela absorbovať ale len malo kto to vie aj zo seba vypušťať bez nasledkov.a ja mam toho v sebe fakt vela naukladaneho a v podstate to zo seba neako nemôžem vypustiť,lebo sa myšlienkami k tomu nechtiac vraciam,a aj ked nie som z toho neaka smutna navonok,je to tam..
takže tá knižka predsa len trošku zabrala ? ako sa volala ? ja stále zháňam MILUJ SVOJ ŽIVOT -všade totálne vypredaná.
Inka aj ja som mala podobne pocity ako ty, ked sa vratim od psychologa.Odporucil mi jogu, tak som na nu zacala chodit spolus Jarkou. Da sa povedat, ze som v pohode, len vcera mi bolo nejako blbo, vecer, ale bola saom sama doma, asi preto. Vies, ked zacnem nad sebou rozmyslat, tak vtedy sa dostavia neprijemny pocit, ze zasa ide na mna zachvat. Aj vcera to bolo tak, ale potom sa vratila polovicka domov a podarilo sa mi to predychat.
barunka takže maš za sebou podobny deň ako ja.Ja som sa tiež rozhodla navštiviť na radu internistu psychologa.sedelasom u neho včera vyše hodiny a došla som na take veci,ktroe som ani nevedela že su vo mne.a potom som od neho išla do mesta a zastavila som sa v knikupectve a ked som sa tam tak obzeralaže si kupim neaky romanik,tak som očami zabludila do odd.zdravia a podišla ku mne predavačka a pytalasa ma či hladam niečo konkretne,ja som jej povedala žeani neviem čo hladam,len mam dlhodobe problemy a rada bysom sa ich už zbavila ale stale neviem ako,že hladam neake cvičenia na chrbticu alebo proste na uvolnenie.a ona mi podala knihu,ktoru som spominala a povedala mi, že ak si ju prečitam tak možno najdem to čo hladam.dlho do nocisom ju čitala a stale som hladala a ked somuž pomaly zaspavala,tak som uvažovala nad tym,že vlastne sa stale len ponosujem a lutujem a hoci stale chcem niečo proti tomu robiť,stale to hladam niekde mimo seba.
ahoj barunka.precitala som si tvoju spoved trikrat aby mi neusla ani jedna myslienka.dnes z teba vyzaruje teplo,odhodlanie,sila a hlavne spokojnost.drzim ti palce nech ti to vydrzi veeeeeeeeeeelmi dlho,co najdlhsie.je stara pravda ze pri nasich problemoch su lieky az druhorade.prvoradi su ludia ktori nas dokazu vypocut.ale taki ludia sa velmi tazko hladaju.som rada ze ty si mala to stastie a nasla.
dobre ranko prajem vsetkym.altuska vies preco tu mame tak cisto?damaxy vcera vymyslela miestnost kam sme zavreli vsetky zle myslienky ,bolesti,starosti a hlavne pp.ta tam ma aj svoju klietocku.a funguje to.pozri ten tlak co ma inka.super.a kto nema klucik tu ho isto najde.pekny den
viem,že je ešte skoro,ale celú dobu som sa tešila ako Vám porozprávam o včerajšku.Bola som u psychologičky.Naša včerajšia téma Odpúšťanie.Vedieť odpustiť druhým,ale hlavne sebe.Tým,ktorí mi akokoľvek ublížili som odpustila-po rokoch.Ani neviete ako sa mi uľavilo.až na jednu osobu,u ktorej to len tak nejde.Ublížila mojim rodičom a to je pre mňa ešte horšie.Tú osobu nechám zatiaľ bokom,keď si na ňu zmyslím veľmi to bolí.Psychol. potom povedala a teraz ODPUSTITE SEBE ? Lenže ako? To je oveľa ťažšie ako odpustiť druhým.Presný postup mi nedala.Opúšťala som ordináciu so zvláštnym pocitom.
A ešte zvláštnejší pocit som mala,keď som v zápätí navštívila jedno malinké kníhkupectvo.Nevedela som si nič vybrať,tak som sa dala do reči s predavačkou.Zistila som,že obchodík patrí nej a je to jej vášeň.Tajomstvá ukryté v knihách,ich vôňa.Ten rozhovor prešiel do takej roviny,že som sa u nej rozplakala.Chápala ma.Zažila niečo podobné ako mi.Ťažké depresie,roky plakávania.Sedela som u nej hodinu,požičala mi domov niekoľko kníh,ktoré jej pomohli - len tak-povedala,že mi verí.Povedala ešte jednu vec,na ktorú stále myslím.Nehľadaj odpoveď v knihách,ale v sebe.
Knihy pomôžu načas,možno ponúknu ako zmeniť myslenie,ale odpoveď je len v TEBE.Ten čas s touto osôbkou mal pre mňa oveľa väčší význam ako čas strávený so psychologičkou.Chcela som tým povedať,že aj ľudia,ktorí chodia okolo nás majú tiež svoje problémy a možno ešte väčšie.tak to je celé.papa
dobre rano,dakujem alternativa za skory ranny prispevok,a čo že si ty tak skoro hore?Ja sice stavam o 4 pravidelne každe rano ale nie že by som chcela.no mam to neake naprogramovane ale vstavať z postele sa mi nechce.kupila som si včera knihu:Ako sa zbaviť stresu a depresie bez liekov od David Servan-Schreiber,dobra kniha.Rano som sa zobudila a mala som tlak 86/52.asi ju budem čitať pravidelne 3xdenne.
Len som vbehla zaranky do Vasej kaviarnicky aspon trochu upratat :o). Mate tu ale cistucko, zle myslienky su fuc, tu sa necitia dobre a to je vyborne :o).
Inka,
lexaurin poznam aj ja, presne ako Marfuska. Je to pomocka, ked sa clovek roztrasie, ked Ta vytocia. Zabera za chvilu, nemusi mat nastavenu ucinnu koncentracnu uroven ako napr. antidepresiva, cize netreba ho jest pravidelne, ale podla potreby.
pekny vikend vsetkym.
marfuška a to máš ako migrénu,lebo mne na hlavu je dobrý a osvedčený quarelin.Lenže hned na začiatku.