Úzkosť

inka

dnes sme tu len my dve barunka?všetci sa tešia na vikend a rychle makaju,čo?u nas su teraz hody tak aj sa tešim.dala som si rano ten lexaurin a pre istotu len 1/2 a chodim ako matoha,tlak mam nizky a stale ma pali v hlave.no ked je vysoky zle je ked nizky tiež nič moc.asi si idem uvariť kavu zase,lebo neviem či sa tu takto premocem,ešte žesom si ho nedala cely to by som asi rovno zaspala,že?!

inka

a ma už na tie blbosti všelijake čo sa nosia na ryby neaky dobry ruksak a stoličku skaldaciu,asi ano,že ked je taky vašnivy rybar..

inka

barunka je vypredane ale čoskoro vyjde dalšie vydanie a da sa to tam dopredu objednať aj ja ju tam mam objednanu,naposledy som si tiež tak objednavala a prišlo mi to skor ako to bolo v knihkupectve.nie jeto zaväzne,ked to medzi tym zoženieš oni ti daju mailom do predu vedieť že ti to posielaju a nemusiš si to zobrať.a čo pre muža,veru babo rad,ja mam take problemy stale aj pri synovi.baby ty su opäť ovela menej komplikovany objekt.ta sa poteši hocičomu a moj muž to musi byť prakticke,zaujimave a pod.naposledy dostal od nasvstupenku do divadla na NS a prekvapivo ho to potešilo,povedal že tak to si ani vo sne nepomyslel že dostane taky darček a že už ho to viac krat napadlo že by išiel na neaky muzikal.no neviem čo bavi tvojho,mojho bavia motorky ale ako vidiš ani divadlom nepohrdol.

barunka

na tej stránke som bola(martinus),ale je napísané Vypredané.No ešte niekde skúsim.
Mimochodom môj muž má presne o mesiac 30. rokov poraďte vhodný darček budem vďačná, lebo pri ňom mi nikdy nič nenapadá.sadu kvalitnej kozmetiky dostal na meniny, je vášnivý rybár,ale má snáď všetko možné čo k tomu potrebuje. Iné hobby nemá, nečíta,nešportuje-lenivec.No ako sa u nás hovorí ,,Babo raď´´.

inka

silvi,ja vam tak zavidim všetky tie cvičenia-jogu,brušne tance a pod.ja byvam v takom malom meste a tu je velmi malo možnosti.ja chodim na kalnetiku,tam je aj trochu jogy,ale niekde davno som chodila na jogu,možno je to aj 10-15 rokov dozadu ale potom pre maly zaujem to zrišili.ja mam aj neake knihy o joge doma,ale mna to samu nebavi,ja potrebujem kolektiv tak aspoň chodim ako sa da.aj som rozmyšlala že budem chodiť niekde inde ale neako mi to nevychadza časovo potom.