Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
dobry vecer prajem vsetkym
to som rada Tomas že ti je lepšie.Inak po športe je vždy cloveku lepšie,vylučuje sa hormon radosti,takže len tak pokračuj.Najlepšie to pozorujem,ked idú dievčatá na tréning a ked sa vracajú,to je chichotu a dobrej nálady.
Barunka a Inka, dakujem velmi pekne :-). Budem s tym musiet nieco robit, najskor skusim asi sama a hned ako zbadam, ze to ide dolu vodou a nie tak ako si ja predstavujem, tak zajdem k odbornikovi. Inak ak si mozem vyliat srdiecko, tak dnes som zazila opat strasny den: ked som isla z prace priamo pred mojimi ocami taxikar zrazil chlapa, ktory vyletel asi dva metre do vysky, urobil salto a padol na zem. Odohralo sa to tak rychlo, ze som si nestihla ani oci zakryt. Tak povedzte, ako sa nema bat :-(((((( ... uplne ma to ubilo
v podstate dobre,keby som varit nemusela tak by bolo lepšie.
Dakujem,inac dufam,ze si dobre zijes?
takže najprv ta trochu polutujem,to je bolavá choroba ,no a potom ti zatapuškám na tu pasaž s mužíčkom tap tap
Ahojte dievcence,mate sa? Ja chvalabohu uz dobre,mala som anginu,teploty 40,takze som sa ani ozvat nemohla,ale musim uznat moja angina dala najviac zabrat mojmu muzickovi,musel sa cele dni starat o maleho a trochu aj o mna,vecer padal cely unaveny do postele uz pred osmov ato nemusel ani varit a upratovat,konecne pochopil,ze materska nie je prechadzka ruzovou zahradou.
sybila ja som chodila 5 rokov na nemčinu ale zistila som že potrebujem viac angličtinu a sestra ma nahovorilaaby sme chodili spolu.Tak som sa prihlasila oproti pošte hore v tom centre ale učebňa je na VI.ZŠ.idem dnes prvy krat o 6 tak potom ti napišem ked sa vratim ake to bolo.
Inka, kam ideš na anglinu, aj ja som sa chcela prihlásiť, ale som sa bála, že akurát vtedy mi bude zle, tak sa učím radšej doma, 1,5 mám odchodené. Aj nemčinu som teraz začala, tú som sa učila 5 rokov dosť intenzívne a teraz zisťujem, že som to nezabudla, len si to opakujem.