Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

tish

inak aj mna v noci otravoval komar ale sa mi nechcelo vstavat ho nahanat a tak sa do rana unavil, ze som ho hned na prvy sup zmasakrovala. hajzel jeden ubzucany nech mu je kos lahky.

tish

ahoj damaxy, jedno uz mam, trosku pobolieva ale ze par dni moze. to mam za to ze som dlho nebola. teraz tam budem velmi casto ale slubila mi to znecitliviet aby som sa nebala, lebo teraz nebolelo. taka sranda s nou je :) a ze ta cena je tu este dost ok.

damaxy

sybila a nejaké tie spreje a podobne raid si neskúšala?ja som raz raid použila v bytovke na tie svehly,alebo rybenky to aj volajú a odvtedy tam neboli.To muselo byt riadne prekvapenie na tri roky,lebo uz teraz tam nebývam,tak neviem.

damaxy

Barunka využi tuto možnost,ktorá ti prišla do cesty a môžeš sledovat aké reakcie má a porovnávat so sebou.Inak si myslím,že tiež prekonal podobné obdobie a našiel si recept.

inka

barunka,ja viem že každy človek mava svoje dobre a svoje zle dni a dokonca aj paniky,ale nie každy sa vie s nimi tak dobre vysporiadať ako napr,ten tvoj kolega.je velmi dobre mať pri sebe takych ludi,ja mam pocit,že z nich sala energia,je to ako na reiki,citiš ako sa do teba vlieva energia a učiš sa ju prijimať.

inka

tisch,no to je dôkaz toho že všetko sa da vydržať!A zubar nieje to najhoršiev našom živote,ale je dosť neprijemný,bŕŕŕ

barunka

práve dnes som zistila,že mám kolegu,ktorý síce nemá PP,ale svoje zlé dni(vlastne vôbec nepoužíva slovo zlé) ale horšie dni rieši po svojom.čerpá energiu zo všetkého čo samu páči(zelená tráva,slnko,jeho obľúbené bonsaje..)zbavuje sa negatívnej energie,ale tak aby neubližoval druhým.Je to zvláštny človek,veľmi pokojný, pôsobí totálne vyrovnane.Musím sa ním ešte porozprávať,má v sebe niečo ako by som to povedala: silné,tajomné,pokojné...