Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

inka

môže to byť aj pracovny stres ale možu to byť aj veci alebo osoby,ktore s nahananim nemaju nič spoločne.jednoducho možno maš niečo nevyriešene,nedopovedane alebo niečo take.no to je na dlhu analyzu......

barunka

dobre bude,uvidíš.odkedy mi pridali v robotu jedného kolegu(nie penáze,iba robotu) tak ti celý deň makám-ledva stíham túto stránku.tak ani nezbadám a je fajront.utekám do škôlky, do obchodu a potom domov variť, takže ja zaspím ako drevo.ale tiež sa budím.väčšinou preto,že sa mi snívajú veľmi živé,reálne sny.(okrem upírov)budím sa celá spotená,ale sny sa snívajú a sú to len sny!Hoci čítala som,že sú to potláčané emócie.Neviem ako si potom vysvetliť to,že ma stále niekto naháňa.Že by ten pracovný stres?

inka

no barunka,niekedy nie a na chvilu si lahnem okolo obeda,ale nerada to robim len pri mimoriadnej unave,lebo potom je to ešte horšie s tym spankom.ja si myslim,že umnaje to spojene s tym strachom,že pride neaka panika,lebo mne to vždy chodilo večer a to takmer pravidelne,tak mi zostal asi ešte ten strach,ale zase to nie je neake katastrofalne,bolo to ovela horšie niekedy.

barunka

inka, vydržím potom celý deň? ja by som asi zaspala postojačky. som hrozný spachtoš.ja by som navrhla skrátenie pracovného času len kvôli spánku.

inka

dobre ranko holky,tak a už je po slniečku,už aj u nas prši,dufukalo to k nam asi z tych KE.ja ked zaspim,tak spim,horšie je to s tým zaspavanim,pokial mam dobru knihu tak sa da,ale inak mi trva aj hodinu dve kym zaspim a rano skoro som hore,je zazrak ked sa zobudim po 4 hod.

barunka

ahojte,ja som dnes celkom dobre spala.Drobec spal vo svojej posteli,takže ma nekopal ako zvykne.možno to bolo príjemne stráveným dňom na vzduchu alebo zmenou liekov,čo ja viem.každopádne spalo sa mi dobre aj keď krátko.o pol šiestej stojím už pred zrkadlom a nahadzujem si na ksichtík tapetu.budím chlapov a to je makačka.

sybila

Ahojte, ja spím veľmi dobre, ale poslednú dobu od pol tretej lovíme s mužom komáre, celé leto sme ich nemali ale teraz, už mám nervy na ne. Keď človek zažne, tak sa rýchlo schovajú ako keby mali mozog. Svine jedny.