Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
a ked mi bolo zle kvoli PP tak som nemohla ani jest ani kávu ledva čaj a suchý rozok,to bola dieta
nebola som stratená a čitala som si,len mi došla sila trochu,trápili ma tie zuby a potom aj niečo sa robilo okolo domu a taktiež cez víkend chcú byt všetci za Pc a dnes dodobedu nešiel internet,tak čo ja tu s tým urobím a ešte som mala aj nejaký stres chi chi
no kde si bola stratena?všade sme ťa hladali.daš si so mnou kapučinko.ja som začala znovu piť kavu,no kavu take tie sačiky 2v1,alebo3v1,no kofeinu je tam rovnako,len cukor sa zvyšuje.odvtedy čo mi daltie lieky na tlak tak mam strašne nizky tlak,tak si dam aj kavu.
ahojte už som si počítala čo je u vas nového.
ani nehovor,môj syn bude mať v januári štyri,ale tiež má pubertu.Takú detskú,buchne dverami keď sa mu niečo nepáči a nekamaráti sa so mnou. Za chvíľu,keď ho to už nebaví príde za mnou a povie: Mami ja sa na teba už nehnevám:) no povedz,
Aj ja by som si dala čokoládu, asi pošlem syna kúpiť, ale chudák spí, lebo ten zub ho zmoril, tak počkám, keď sa zobudí, on je zlatý, pôjde do obchodu aj 100x, len to pubertálne papulovanie by si mohol odpustiť-dosť často.
na káve som aj ja závislá, ale kofolu nemusím. obsahuje zbytočne veľa cukru, to si dám radšej jednu orieškovú čokoládu. aj teraz si pochutnávam na jednej, mňam.
Počula som, že na PP zle vplýva káva, ešte ju aj podporuje a ja vypijem veľa kávy a kofola to je moja droga, už som 2 dni nemala kofolu a tuším mám absťák.
Okolo 80,-, počkaj idem sa pozrieť, no nemám už krabičku, ale do 100,- určite je je ich tam myslím 60 tbl., môžeš si to dávať aj každú hodinu, kým ti nie je lepšie.
sybila tiež mi zle trávi a býva ťažko od žalúdka. aká je cena týchto homeopatík?