Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

inka

no ved to ma teši,len tu doma mame taky divny ozon.ale vieš čo mam nove?prišiel mi dnes balik čo som si naobjednavala minule.Pamätaš ked som mala ten ošial nakupovaci?Tak kostym je super,pulover pre synatak isto,ešte vestu som si objedanla aj ta je ok,ale bluzka mi je uzka,hoci je strečova .tak sa mi ju nechce odniesť na tu poštu a pochybujem že kym bude nositelna tak by som dokazala do nej schudnuť a ani sa mi nechce chudnuť teraz.možno ju budem nosiť pod tou vestou len:-)

inka

takže maš zlu naladu?aj ja ,to som už pisala prečo a neako ma to stale drži.ale dnes idem prvy krat na anglinu,tak trochu ma to teši ale viac by ma tešili ine veci u nas doma,no bohužial nie všetci sme rovnakeho nazoru.

damaxy

možno niekedy napíšem nezrozumitelne a potom ked čítam tak to tak aj vypadá,no lepšie je rozprávat niekedy ako písat.dôležité je chápat rozdiely PP,depresia,úzkost,zlá nálada.Niekedy sa tie pojmy pomiešajú a najhoršie je zamienat pojmy depresia a zlá nálada.Takže ja už poznám len tú zlú náladu,aby som to uviedla na pravú mieru.A to má dost daleko od tých stavov

inka

damaxy to si nas určite viacerych upokojila,neviem prečo ale mala som pocit,že ti nieje prave najlepšie.nieže by si na to nemala narok,ale tak smutne si už davno nepisala.

damaxy

Ja som prežila PP,nevracia sa mi,len dávam návody ako sa s tým vysporiadat.Každá nová situacia alebo problém potrebuje nájst riešenie a o tom píšem.Ked to nechcem vliect pred sebou tak sa s tým vysporiadam hned a to je vždy trochu záber.Keby som tak nerobila spadla by som spet.A aby mi nebolo fyzicky zle,tak si pomôžem z času na čas polkou xanaxu,alebo magnéziom.

damaxy

barunka ja som ok ja len píšem že clovek sa stále stretáva s roznymi situaciami a je doležité ich vediet riešit.No tak sa ty o mna neboj