Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

barunka

damaxy toto mi nerob.Tvoje príspevky čítam ako prvé,lebo vždy je v nich nádej.po pravde som myslela,že si tu asi jediná čo prežila PP a že je to už za tebou.som možno sobec,ale po tvojom príspevku mi asi nebude lepšie.môj problém je v tom,že sa vždy na niekoho upnem.som ako decko. prepáč,dúfam,že budeš v poriadku.

inka

sybila horčik a vitamin B6-pyridoxin,je ako magneB6.serotonin neviem,že by sa dal kupiť,ale su antidepresiva na vychytavanie tohto hormonu a udržiavanie v organizme.je to latka,ktora nas robi spokojnymi a šťastnymi,ak nam chyba alebo respektive mozog ho nevie udržať,tak mame problemy o ktorych pišeme.naozaj neviem že bysa dal kupiť,je to ako so šťastim.

damaxy

napíšem čo mi dcera čítala z takého časopisu veci,ktoré nas naučila len maminka:moja matka ma naučila logike:prečo?Pretože som to povedala.Moja matka ma naučila matematiku:Kolko chceš knedlikov? dva tri? dostaneš pet!

sybila

Aké magnézium, šumivé? Ja som si dnes kúpila horčík a B-komplex. Niekde som tu čítala o serotoníne, kde ho zobrať, alebo čo ho obsahuje?

inka

ja sa zase vždy musim z toho vykecať,rozpravať a rozpravať,len keby bolo posluchačov.Raz som mala take obdobie,že som nechcela nikoho zaťažovať,tak som si pisala.dala som to aspoň na papier,jeto možno ako ta škatulka,strčiš to tam a zatvoriš.no ako ty hovoriš damaxy je zle bude dobre.ja hovrim bolo aj horšie,bude aj lepšie.

damaxy

recept moj proti PP je taký sú veci ktoré nevieme strávit,posuvame ich pred sebou až príde doba kedy sa nedá urobit už ani krôčik,to všetko sa na nás zrúti a tlačí nás a vyhrabeme sa trocha, dalšie zasa spadne.A tak treba urobit očistu.Všetko roztriedit a pomocou cteného rozumu zaškatulkovat,vziat si ponaučenie a ked príde niečo podobné pohladat tu skatulku a strčit do nej.Lenže na to treba príst a začat pracovat.Ja to teraz takto robím.Niekto mi ublíži,je mi potom zle,ale dovtedy to preberám,kým nedospejem k nejakému záveru a potom je už klud.Niekedy to trvá aj pár dní,poznačí ma to ale nepoloží.Na to mam magnezium trocha xanaxu a nejakú činnost si vtedy najdem a dobre je.

inka

damaxy,ja som nevedela že si mala aj ty blby vikend,to ma mrzi,vidiš a ja som si myslela,že ty už maš všetko v pohode.to nas takto blbo len skušaju.